Noile hard drive-uri WD Black oferă performanţă de stocare fără compromisuri pentru entuziaşti şi jucători.

WD® extinde capacitatea celor mai performante hard drive-uri de desktop la 4 TB

CUMPARATI ONLINE

HDD WD HDD

IRVINE, Calif., 20 noiembrie 2012 /PRNewswire/ — WD®, o companie Western Digital (NASDAQ: WDC) şi lider mondial în hard drive-uri, a anunţat astăzi lansarea hard drive-ului de desktop cu cea mai mare performanţă, cea mai mare capacitate, WD Black™ 4 TB, 3,5-inch, 7200 RPM. Având livrare imediată, drive-urile WD Black câştigătoare de premii, cu o viteză performantă şi capacitate extremă sunt opţiunea perfectă pentru sistemele desktop de joc, de mare performanţă şi staţiile de lucru.

Hard drive-urile WD îmbină viteza de rotaţie de 7200 RPM, cache de 64 MB, tehnologia de activare în două etape, interfaţa SATA de 6 gigabiţi pe secundă (Gb/s) şi un procesor dual integrat pentru o performanţă extremă într-un drive de capacitate maximă.

"Maximizarea caracteristicilor şi funcţionalităţii aplicaţiilor de calcul de putere, cum ar fi jocuri, aplicaţii multimedia şi editare video, noile hard drive-uri WD Black 4 TB oferă capacitate şi performanţă — fără compromis," a declarat Matt Rutledge, vice-preşedinte al grupului de soluţii de stocare WD. "Dacă aleg hard drive-urile WD Black, clienţii de calculatoare desktop WD obţin cel mai bun amestec de capacitate, performanţă şi fiabilitate pentru operaţiuni intense de calcul fără greutate."

Hard drive-urile WD Black 4 TB au următoarele caracteristici:

Procesor dual – Putere dublă de procesare pentru maximizarea performanţei.
Tehnologie dublă de activare – Un sistem de poziţionare a capului cu două dispozitive de activare care îmbunătăţeşte precizia de poziţionare peste pistele de date. Dispozitivul primar de activare generează o deplasare brută folosind principii tradiţionale de activare electromagnetică. Dispozitivul de activare secundar foloseşte mişcarea piezoelectrică pentru a ajusta poziţionarea capului la un nivel de precizie mai ridicat.
IntelliSeek™ – Calculează vitezele optime de căutare pentru a reduce consumul de energie, zgomotul şi vibraţiile.
StableTrac™ – Arborele motorului este securizat la ambele capete pentru a reduce vibraţiile induse de sistem şi pentru a stabiliza plăcile pentru o trasare exactă în timpul operaţiunilor de citire şi scriere.
Tehnologia de încărcare cu rampă NoTouch™– Capul de înregistrare nu atinge niciodată discul asigurând o uzură semnificativ mai mică a capului de înregistrare şi a mediilor precum şi o mai bună protecţie a drive-ului în tranzit.

Preţ şi disponibilitate
Hard drive-urile WD Black 4 TB GB (model WD4001FAEX) sunt disponibile prin reţeaua de distribuitori şi revânzători selectaţi. Preţul de retail sugerat de producător (MSRP) pentru drive-ul WD Black 4 TB este de 339,00 USD. Mai multe informaţii despre hard drive-urile de desktop WD Black 4 TB pot fi găsite pe website-ul companiei la adresa http://www.wd.com/en/products/products.aspx?id=760. Drive-urile WD Black sunt acoperite de o garanţie limitată de cinci ani, vezi http://www.support.wdc.com pentru mai multe detalii.

Despre WD
WD, o companie Western Digital, este de mult timp un pionier şi lider în industria soluţiilor de stocare. În calitate de lider în tehnologiile de stocare, compania produce hard drive-urile fiabile, de înaltă performanţă şi unităţi solid-state. Aceste drive-uri sunt utilizate de producători de echipamente originale şi integratori în calculatoare mobile şi de tip desktop, sisteme de calcul pentru întreprinderi, sisteme încorporate şi aplicaţii electronice de consum, precum şi de companii pentru a furniza propriile produse de stocare. Dispozitivele şi sistemele de stocare de top, produsele de reţelistică, playerele media şi soluţiile de software oferite de WD permit oamenilor din întreaga lume să salveze, stocheze, protejeze, partajeze şi acceseze cu uşurinţă conţinuturile acestora de pe multiple dispozitive. WD a fost înfiinţată în 1970 şi are sediul în Irvine, California. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm vizitaţi website-ul companiei la adresa www.wd.com.

Western Digital Corp. (NASDAQ: WDC), Irvine, Calif., este un furnizor global de produse şi servicii care permit oamenilor să creeze, gestioneze, acceseze şi păstreze conţinuturi digitale. Companiile sale proiectează şi fabrică dispozitive de stocare, echipamente de reţelistică şi produse de divertisment pentru acasă sub sigla mărcilor WD, HGST şi G-Technology. Vizitaţi secţiunea Investitori a website-ului companiei (www.westerndigital.com) pentru a accesa o varietate de informaţii financiare şi legate de investitori.

Western Digital, WD, şi sigla WD sunt mărci comerciale înregistrate în SUA şi în alte ţări; WD Black. IntelliSeek, StableTrac şi NoTouch sunt mărci înregistrate ale Western Digital Technologies, Inc. Alte mărci pot fi menţionate în acest document care aparţin altor companii. Toate celelalte denumiri de mărci şi produse menţionate în prezentul reprezintă proprietatea companiilor în cauză. Ca şi capacitate de stocare, un terrabyte (TB) = un trilion de biţi. Capacitatea accesibilă totală variază în funcţie de mediul de exploatare. Ca rată de transfer sau interfaţă, gigabit pe secundă (Gb/s) = un milion de biţi pe secundă.

(Imagine: http://photos.prnewswire.com/prnh/20121120/LA15529)

(Siglă: http://photos.prnewswire.com/prnh/20000711/WDCLOGO)