Lenovo Ideapad U260, primul laptop ultraportabil de 12,5 inch din lume, in stoc la ASBIS.

 

Un lux fara compromis pe care il poti avea! Acest ultim membru in IdeaPad U Series se bazeaza pe un design redus ca dimensiune, cu muchii rotunjite, cover metalic din aliaj magneziu-aluminiu, palm rest cu textura ce imita pielea si touchpad din sticla.
 

IdeaPad U260 este un laptop din categoria fashion creat pentru aceia care apreciaza un stil de viata sofisticat. Inspirat de silueta unui jurnal clasic imbracat in piele, U260 incorporeaza eleganta intr-un laptop cu structura in forma de “U”, bazata pe un cadru din aliaj de magneziu-aluminiu special proiectat, care face ca produsul sa fie, in acelasi timp, mai robust, mai subtire si mai usor.

Perfect pentru cei carora le place sa calatoreasca sau pentru directorii care apreciaza un laptop elegant, IdeaPad U260 este alegerea cea mai buna, cantarind 1,38 kg si avand o grosime de 1,8 cm. U260 este special construit din punct de vedere ergonomic, cu margini rotunjite, proportii si mecanica balamalelor bine alese astfel incat sa fie usor de deschis cu o mana.
 

 
 
Palm rest-ul negru cu textura ce imita pielea este placut la atingere, oferind comfort, usurinta in utilizare si un aspect de lux. Partea metalica din jurul tastaturii se asorteaza perfect cu exteriorul. Touchpad-ul durabil dar si placut la atingere, cu suprafata mata, asigura rezistenta necesara pentru o functionalitate multi-touch, precum browsing-ul imaginilor pinch-to-zoom si navigarea pe web.