Dell lanseaza noi solutii pentru o forta de munca din ce in ce mai mobila

 

·         Cea mai importantă îmbogăţire a portofoliului de produse business din istoria companiei îmbunătăţeşte accesul, capacitatea de administrare şi securitatea pentru organizaţii de toate dimensiunile

·         Planurile companiei includ o extindere a portofoliului existent de tablet PC-uri cu o tabletă de 10 inchi cu sistem de operare Windows 7, mai târziu în acest an

·         Noile servicii Dell ajută clienţii să implementeze şi să administreze eficient soluţiile destinate companiilor

Pentru a veni în întâmpinarea cerinţelor şi nevoilor unei forţe de muncă ce se află într-o evoluţie continuă, care are nevoie de acces la aplicaţii de afaceri şi date oricând şi din orice locaţie, Dell a prezentat 24 de noi soluţii şi produse, inclusiv laptopuri, sisteme tablet şi desktop şi staţii de lucru, în cadrul uneia dintre cele mai importante lansări din istoria companiei şi ca parte dintr-o serie de 39 de noi soluţii care vor fi lansate anul viitor. 

Modul în care angajaţii se conectează şi accesează informaţii şi aplicaţii de afaceri se schimbă rapid, aceştia beneficiind de un nivel de productivitate şi informare fără precedent. În plus, forţa de muncă devine tot mai dispersată şi globală. IDC estimează că o treime din forţa de muncă din întreaga lume va deveni mobilă până în anul 2013.[i] Noile soluţii Dell oferă companiilor puterea de a face mai mult şi ridică ştacheta în ceea ce priveşte designul, capacitatea de administrare şi securitatea. În plus, sunt create special pentru a spori eficienţa utilizatorilor finali, oferind în acelaşi timp un nivel de control optim pentru departamentul IT.

Noua gamă de produse include laptopurile Dell Latitude E5420, E5520, E6220, E6320, E6420, E6520, E6420 ATG şi sistemul tablet convertibil XT3. În acelaşi timp, se lansează şi sistemele desktop OptiPlex 990, 790, 390, precum şi un sistem OptiPlex de mici dimensiuni. Dell a anunţat şi staţia de lucru desktop Dell Precision T1600 şi staţiile de lucru mobile Precision M6600 şi M4600.  

În plus, Dell intenţionează să îşi extindă în acest an portofoliul de tablet PC-uri cu o tabletă de 10 inchi, bazată pe Windows 7 şi pregătită pentru utilizare business. Acest tablet PC este creat pentru utilizatorii care au nevoie de o mobilitate sporită, precum şi pentru organizaţii IT care doresc control sporit, securitate, capacitate de admninistrare şi integrare cu investiţiile existente în infrastructură. Noul sistem tablet va veni în întâmpinarea forţei de muncă din ce în ce mai mobile, facilitând accesul la aplicaţiile şi datele corporaţiei şi respectând în acelaşi timp, standardele din industrie şi cerinţele IT.   

Familia Dell Latitude E

Gamei de produse Latitude E i se alătură laptopurile Latitude E5420, E5520, E6520, E6420, E6320, E6220 şi E6420 ATG şi sistemul tablet convertibil Latitude XT3. Noua gamă de laptopuri Latitude include peste 100 de îmbunătăţiri de design şi o serie de noi capabilităţi care vin în întâmpinarea nevoilor de afaceri ce evoluează în mod constant, inclusiv cererea în creştere pentru securitate şi capabilităţi de administrare. Noile produse din gama Dell Latitude vin în întâmpinarea mai multor cerinţe de utilizare:

·         Laptopurile Latitude E5420 şi E5520 sunt ideale pentru profesioniştii care doresc o îmbinare între mobilitate şi lucrul la birou şi o soluţie eficientă din punct de vedere al preţului. 

·         Laptopurile business de tip rugged Latitude E6220, E6320, E6420, E6520 şi E6420 ATG sunt create pentru a rezista la utilizarea în cele mai dificile condiţii, cu carcasă Tri-Metal™ şi afişaje extrem de rezistente. 

Noile laptopuri Latitude oferă următoarele avantaje:

·         Design complet nou;

·         Securitate îmbunătăţită semnificativ – Ştergerea datelor de la distanţă şi senzor “Free Fall” împotriva picăturilor de apă;

·         Suport planificat pentru soluţii pre-integrate de virtualizare Citrix şi VMware;

·         Caracteristici comune pentru 26 de modele din gama Latitude – 1 suport, acumulator, amprentă tastatură – care facilitează gestionarea sistemelor;

·         În continuare – singura platformă pentru întreprinderi cu tastatură iluminată pentru a spori productivitatea utilizatorilor, oriunde s-ar afla;

·         Procesoare Intel® Core™ din a 2-a generaţie, plăci grafice şi memorie noi.

Familia Dell OptiPlex

Create pentru a fi cele mai sigure, flexibile şi mai uşor de administrat, sistemele din familia OptiPlex oferă productivitate zilnică pentru sarcini importante de afaceri. Noua familie include sistemele desktop OptiPlex 990, 790 şi 390 şi oferă următoatele avantaje:

·         Carcasă standard, rezistentă – acces simplu la componentele sistemului;

·         Amprentă redusă şi mai multe opţiuni pentru designul carcasei;

·         Compatibilitate planificată cu soluţiile de virtualizare a sistemelor desktop;

·         Noua tehnologie de procesare Intel® vPro™, plăci grafice şi memorie noi.

Familia Dell Precision

Staţiile de lucru Dell Precision sunt create special pentru performanţă şi scalabilitate sporite.  Sistemele sunt dedicate utilizatorilor profesionişti care rulează aplicaţii grafice şi de calcul avansate, profesioniştilor din domenii precum design şi analiză, explorare ştiinţifică, efecte speciale, animaţie, imagini digitale, audio, precum şi aplicaţii economice şi financiare.

Dell a anunţat staţia de lucru Dell Precision T1600, cu următoarele caracteristici:

·         Staţie de lucru entry-level, cu un socket, creată pentru aplicaţii 2D profesionale şi aplicaţii 3D entry-level;

·         Certificare ISV pentru AutoCAD, Pro/Engineer şi alte aplicaţii software;

·         Procesoare Intel® Core™ şi Xeon™ din a 2-a generaţie, Intel HD; plăci video AMD şi NVIDIA;

·         Carcasă de dimensiuni optime, acces fără instrumente la componentele sistemului

Dell a mai anunţat şi staţiile de lucru mobile Dell Precision M6600 şi M4600, create  pentru utilizatorii care au nevoie de putere de calcul şi design superioare, uşurinţă în utilizare şi performanţă scalabilă. Mai multe detalii despre staţiile de lucru mobile Dell vor fi disponibile în următoarele luni.

Soluţii de administrare Dell

Pentru a ajuta companiile să implementeze rapid şi să admistreze efficient noi soluţii de calcul pentru afaceri, aplicaţiile Dell KACE automatizează sarcini manuale IT care consumă mult timp, de la implementare, administrare continuă şi până la scoaterea din uz. Asigurând inventarul hardware şi software, distribuirea software, managementul patch-urilor, crearea de imagini ale sistemului de operare şi aplicaţiilor, aplicaţiile Dell KACE oferă un instrument performant şi uşor de utilizat de gestionare locală sau de la distanţă a sistemelor[ii].

Servicii Dell

Dell oferă o gamă de servicii extinse care sprijină clienţii în automatizarea implementării şi gestionării laptopurilor comerciale, dispozitivelor mobile şi sistemelor desktop şi îi ajută să elimine în siguranţă activele învechite sau ieşite din uz. Exemple:

·         Servicii de implementare şi configurare – create pentru a simplifica şi accelera personalizarea şi utilizarea noilor sisteme. Serviciile Dell de implementare includ întreg procesul, de la consolidarea comenzilor la coordonarea resurselor de implementare.

·         Serviciile ProSupport – create pentru a minimiza întreruperile şi pentru a menţine un nivel ridicat de productivitate la nivelul PC-urilor utilizatorilor finali. Serviciile de suport Dell protejează investiţiile clienţilor şi elimină necesitatea mentenanţei IT, pentru ca organizaţiile să se poată concentra asupra operaţiunilor de afaceri.  

Citate

“Ca lideri în furnizarea de soluţii business organizaţiilor din întreaga lume, suntem mândri să anunţăm acest nou portofoliu de produse care oferă soluţii sigure, uşor de gestionat şi fiabile, precum şi noi elemente de design, impresionante,” a declarat Steven Lalla, Vice-preşedinte şi General Manager, Commercial Client Product Group, Dell. “Forţa de muncă va continua să evolueze, iar Dell va face acelaşi lucru, oferind soluţiile de care utilizatorii finali şi organizaţiile au nevoie pentru a-şi spori eficienţa şi productivitatea, indiferent de produsul pe care îl aleg.”     

“Mobilitatea continuă să joace un rol cheie, permiţând companiilor să îşi sporească productivitatea la nivel global. Estimăm că numărul de persoanelor din întreaga lume care lucrează conectate la dispozitive mobile va trece de pragul de un milliard în acest an,” a afirmat Bob O’Donnell, Program Vice president, Clients and Displays, IDC. “Pe măsură ce forţa de muncă se transformă, devenind din ce în ce mai mobilă şi globală, organizaţiile au nevoie de soluţii PC care să vină în întâmpinarea necesităţilor angajaţilor legate de acces şi flexibilitate sporite, precum şi cerinţelor departamentului IT privind capacitatea de administrare şi securitatea.”

Disponibilitate şi preţ

·         Disponibilitatea şi preţul produselor din familia Dell Latitude vor fi comunicate în următoarele săptămâni. 

·         Soluţiile Dell OptiPlex vor fi disponibile în următoarele săptămâni, la preţuri pornind de la 730 euro.

·         Staţiile de lucru Dell Precision T1600 vor fi disponibile în următoarele săptămâni, la un preţ de pornire de 606 euro. Disponibilitatea şi preţul staţiilor de lucru mobile Dell Precision M6600 şi M4600 vor fi comunicate în următoarele săptămâni. 

Informaţii suplimentare:

·         Imagini de la evenimente

·         Dell pe Twitter

Urmăriţi noutăţile de la evenimentele noastre pe Twitter @Dell şi alăturaţi-vă conversaţiei folosind hashtag-urile #Dell #Evolve.

Despre Dell:
Dell (NASDAQ: DELL) este o companie receptivă la cerinţele clienţilor săi, care utilizează această cunoaştere pentru a simplifica tehnologia şi pentru a crea soluţii inovatoare care oferă valoare fiabilă pe termen lung. Aflaţi mai multe www.dell.ro .

Dell, Latitude, OptiPlex, Dell Precision şi Dell KACE sunt mărci comerciale ale Dell Inc. Dell nu reclamă drepturi de proprietate asupra mărcilor şi denumirilor comerciale deţinute de terţi.

 

# # #



[i] IDC: CIO Zone.

[ii]  Soluţia de administrare a sistemelor KACE este disponibilă în limba engleză doar în Regatul Unit, Irlanda, Olanda, Belgia, Danemarca, Norvegia, Suedia, Finlanda, Elveţia, Franţa, Germania, Emiratele Arabe Unite şi Africa de Sud.

Pentru a vizualiza produsele Dell din oferta ASBIS faceti click aici <<

Pentru a achizitiona produse Dell din ASBIS B2B Marketplace (pentru revanzatori) faceti click aici <<