Kaspersky Lab se află între primele 50 cele mai inovatoare companii din lume

        CUMPARATI

 

Kaspersky Lab, lider în furnizarea de soluţii pentru managementul securităţii informatice, s-a clasat între primele 50 cele mai inovatoare companii din lume în topul realizat de publicaţia americană de business Fast Company. Kaspersky Lab ocupă locul 32 în top, în faţa multor companii importante din domeniul IT.

În total, clasamentul realizat de Fast Company include peste 350 de companii, mai mult de 75 dintre ele nefiind din Statele Unite ale Americii. Pentru această ediţie, publicaţia a analizat informaţii despre mii de business-uri din întreaga lume, alegându-le apoi numai pe cele reprezentative.

Kaspersky Lab este văzută de către Fast Company ca fiind un magnet pentru tinerii experţi IT din Rusia pe parcursul ultimilor ani. Acesta reprezintă şi motivul principal pentru care Kaspersky Lab s-a dezvoltat atât de rapid, devenind a patra companie de securitate IT din lume*

„În 1997, anul în care am fondat compania cu zero investiţii sau finanţare externă, ştiam că inovaţia şi calitatea reprezentau singurele căi fezabile pentru a obţine recunoaştere la nivel internaţional”, spune Eugene Kaspersky, CEO şi co-fondator Kaspersky Lab. „Succesul companiei este rezultatul a ani şi ani de cercetare şi inovaţie continuă. Este îmbucurător să auzim că eforturile specialiştilor noştri au fost apreciate la nivel mondial, nu doar de către clienţii şi partenerii noştri, ci şi de către experţi independenţi”, completează Kaspersky.

„Inovaţia nu a fost niciodată mai importantă pentru economia noastră şi pentru viitor, aşa cum este acum”, a declarat Robert Safian, Redactor Fast Company. „Aceste companii reunesc tot ceea ce potenţialul uman poate realiza”, încheie acesta.

Ediţia publicaţiei Fast Company, referitoare la cele mai inovatoare companii din lume (Martie 2011) poate fi accesată online aici: www.fastcompany.com/MIC.

Despre Kaspersky Lab

Kaspersky Lab este cel mai mare producător de soluţii de securitate informatică din Europa şi locul patru la nivel mondial. Compania oferă unele dintre cele mai populare sisteme de securitate pentru PC, care protejează utilizatorul de viruşi, spyware, crimeware, hackeri, phishing şi spam. Produsele Kaspersky deţin o rată superioară de detecţie, având cel mai rapid timp de răspuns din industria de securitate pentru utilizatori individuali, SMB, reţele de mari dimensiuni şi sisteme de lucru mobile. Tehnologia dezvoltată de Kaspersky este utilizată la nivel mondial în produsele şi serviciile furnizorilor de top ai soluţiilor de securitate de pe piaţa IT.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaspersky.ro, iar pentru ultimele ştiri legate de malware, consultaţi www.securelist.com.



* Conform raportului IDC „Worldwide Endpoint Security Market 2010-2014 Forecast and 2009 Vendor Shares”