Violet e culoarea ce-ti place ! Lenovo IdeaPad Z360

 

Lenovo IdeaPad Z360 – un set complet de caracteristici intr-un format care va atrage privirile.

Cadou Carrying Case Lenovo Ultraportable  

 

Din toate cate ceva

Te-ai hotarat unde vrei sa mergi. Stii ce vrei. Acum partea distractiva: de ce caracteristici si optiuni ai nevoie acum si in viitor. Noi iti sugeram sa iei varianta cu cele mai actuale specificatii pe care ti-o poti permite; nu te gandi sa iei alt produs mai bun, ulterior.

O selectie de caracteristici deosebita

Asculta-ti instinctele, ai incredere in ele si urmeaza-le. Alege ce vrei cu adevarat. Alege mai multe sau mai putine caracteristici, dupa cum ai nevoie. Ecran bazat pe cele mai noi tehnologii HD, procesor Intel Core i3, spatiu pe hard-disc generos. Memorie suficienta atat pentru nevoile de azi cat si pentru cele de maine. Placa video discreta high-end. Optiuni privind bateria astfel incat sa ai posibilitatea de a lucra independent atat cat ai nevoie. Tehnologie incorporata sau porturi disponibile pentru lucrul wireless, pentru internet, pentru download si partajare de informatii.

Un aspect curat, elegant si modern

Laptop-urile din seria Z se bazeaza pe portabilitate, greutate redusa si formate cu grosimi mici. Un design la moda cu un finisaj precum metalul. Stil rafinat, margini rotunjite si optiuni de ecran deosebite. Bine concepute pentru lucrul wireless – Wi-Fi si Bluetooth.
 


                        Lenovo IdeaPad Z360

                        13.3 inch HD LED Glare
                         Intel Core i3-370M
                         Windows 7 Home Premium
                         4GB RAM
                         500GB HDD
                         NVIDIA GeForce 310M 1GB
                         Camera 1.3M
                         Bluetooth 2.1
                         HDMI
                         Battery 6 Cell
                         Violet

                         P/N: 59-049311

Promotie valabila in perioada 3-31 decembrie 2010, in limita stocului disponibil. nu poate fi combinata cu alte oferte speciale si poate fi retrasa sau modificata in orice moment fara o instiintare prealabila. Bonusurile rezultate sunt disponibile si trebuie solicitate de catre castigatori in maxim 45 de zile de la incheierea promotiei; dupa aceasta perioada premiile nu mai sunt disponibile. Imaginile sunt doar cu titlu exemplificativ.

Achizitioneaza Lenovo IdeaPad Z360 din ASBIS B2B Marketplace