Kaspersky Internet Security 2011, rezultat superior în testele AV-Test

        CUMPARATI

 

Kaspersky Lab, lider în furnizarea de soluţii pentru managementul securităţii informatice, anunţă că suita Kaspersky Internet Security 2011, destinată utilizatorilor individuali, a obţinut printre cele mai bune rezultate în testele realizate de AV-Test.org, un centru de cercetare independent din Germania. 

AV-Test.org a evaluat, în lunile iulie, august şi septembrie 2010, performanţa a 19 suite de securitate, printre care şi Kaspersky Internet Security 2011. Experţii laboratorului de cercetare au pus accentul în timpul testelor pe nivelul de securitate asigurat de fiecare produs, pe calitatea restaurării sistemului după ce acesta a fost infectat, precum şi pe uşurinţa de folosire a interfeţei grafice.

Testele au simulat scenarii de infecţie cu malware care pot fi întâlnite de utilizatori în viaţa reală: soluţiile de securitate au avut ca sarcini protejarea împotriva ameninţărilor informatice de tip „zero-day” care circulă pe Internet, identificarea şi eliminarea programelor periculoase deja infiltrate în sistem, precum şi detectarea mostrelor din colecţiile cu cele mai răspândite tipuri de viruşi. La etapa de evaluare a acurateţii restaurării sistemului, suitele antivirus au avut sarcina de a elimina toate componentele malware active în sistem, de a executa roll-back la o stare anterioară infecţiei – în eventualitatea în care malware-ul a produs schimbări nedorite în software-ul de pe computer – dar şi de a detecta programele periculoase ascunse, de tip rootkit.

Uşurinţa în utilizare şi nivelul de performanţă au fost evaluate în funcţie de impactul soluţiilor de securitate asupra resurselor de sistem, de numărul rezultatelor fals-pozitive şi de frecvenţa unor alte erori, precum diagnosticarea unui software legitim ca program periculos.

Produsele au fost testate pe o platformă de operare Windows XP SP 3 pe 32 de biţi, cu setări implicite şi posibilitatea ca fiecare suită să se conecteze oricând la propria infrastructură „cloud”.

Kaspersky Internet Security 2011 a trecut cu succes toate etapele evaluării, primind certificarea AV-Test pentru performanţă. În plus, la testul referitor la calitatea protecţiei, suita Kaspersky Lab a fost una dintre singurele două produse care au obţinut cel mai bun scor, de 5.5 puncte dintr-un maximum de 6. Pentru mai multe informaţii referitoare la evaluare, consultaţi http://www.av-test.org/certifications

Până la 31 decembrie 2010, licenţele de Kaspersky Internet Security 2011 valabile 1 an, pentru un singur PC, pot fi achiziţionate la preţul special de 149.99 RON. Promoţia se desfăşoară sub sloganul „Tu meriţi cea mai bună protecţie. Noi ţi-o oferim la cel mai bun preţ”, iar mai multe detalii pot fi găsite aici: www.kaspersky.ro/Craciun

Despre Kaspersky Lab

Kaspersky Lab este cel mai mare producător de soluţii de securitate informatică din Europa şi locul patru la nivel mondial. Compania oferă unele dintre cele mai populare sisteme de securitate pentru PC, care protejează utilizatorul de viruşi, spyware, crimeware, hackeri, phishing şi spam. Produsele Kaspersky deţin o rată superioară de detecţie, având cel mai rapid timp de răspuns din industria de securitate pentru utilizatori individuali, SMB, reţele de mari dimensiuni şi sisteme de lucru mobile. Tehnologia dezvoltată de Kaspersky este utilizată la nivel mondial în produsele şi serviciile furnizorilor de top ai soluţiilor de securitate de pe piaţa IT.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaspersky.ro, iar pentru ultimele ştiri legate de malware, consultaţi www.securelist.com.