Un notebook Acer premium la un pret foarte atractiv

Aspire TimelineX 4820T

        CUMPARATI

Bazându-se pe realizările din generaţia anterioară de laptopuri Timeline, Acer a creat seria Aspire TimelineX în cautarea calitatii superioare: performanţe extreme, durata superioara de viaţă a bateriei, conectivitate la extrem, desene şi modele extrem de subtiri. Cu noua serie Aspire TimelineX nu este nevoie sa faci compromisuri: le poţi avea pe toate. Modelul initial din seria Aspire Timeline a fost primul notebook care a spart bariera de 8 ore de viaţă a bateriei. Noul Aspire TimelineX egaleaza şi chiar adaugă valoare la durata de viata a bateriei dar livreaza si o performanta crescuta prin tehnologiile de ultima ora integrate.

Durata de viata a bateriei la extrem

O singura incarcare a unui notebook din seria TimelineX, te ajuta sa te eliberezi de cabluri si să lucrezi sau sa te joci de dimineaţă până seara, datorita duratei lungi de viaţă a bateriei de până la 12 de ore! Puteţi rula mai multe aplicatii intense in paralel şi va puteti bucura de aplicatii HD multimedia strălucitoare, mai mult decât oricând înainte. Tehnologia Acer PowerSmart ajustează automat setările pentru a maximiza performanţa atunci când aveţi nevoie şi prelungi viaţa bateriei.

Performanta extrema

Puterea procesoarelor de ultimă generaţie Intel® Core™ i7, i5 sau i3 creste performanta de lucru in aplicatiile multitasking, astfel încât puteti lucra mai repede şi puteti sa va distrati mai mult, cu mai puţin timp de aşteptare. Reacţia imbunatatita si eficienta si performanta sunt date de memoria DDR3, care oferă viteza dubla fata de DDR2, de o mai mare capacitate a hard-disk-ului care oferă un spaţiu generos de stocare pentru fisiere de tip office dar şi pentru fişiere de multimedia de divertisment.

 

Extrem de subtire si usor

Notebook-ul TimelineX 4820 cu ecran de 14" este ideal pentru utilizatorii de acasă, la şcoală sau la birou, utilizatori care sunt in miscare tot timpul si care au nevoi exigente din punct de vedere al configuratiei. Fiind mai subtire de 2.5 cm, acest notebook este uşor de transportat, manevrat şi păstrat în timp ce sunteţi în mişcare si in acelasi timp beneficiaza de caracteristici de uzabilitate ale notebook-urilor de dimensuni mari cum ar fi uşurinta la citire, tastatura numerică şi unitate optica performanta.

Experienta multimedia HD distractiva

Un număr de opţiuni grafice excepţionale pentru setarile aplicatiilor de înaltă definiţie cresc calitatea grafica a filmelor de pe Internet, a filmelor in general dar şi a fotografiilor, astfel încât acestea arată fantastic pe ecranul in format 16:9 HD. Pe deasupra, veţi obţine un sunet palpitant Dolby® Home Theater®, pentru o experienţă multimedia completă. Dacă doriţi să mutati divertismentul pe marele ecran, un port HDMI™ vă ajută la conectarea cu diferitele echipamente periferice HD.

Conectivitate omniprezenta

Cele mai recente tehnologii de comunicare vă tin la curent în orice moment. Opţional, portul 3G vă conecteaza la Internetul mobil de oriunde, în timp ce o conexiune certificată Wi-Fi™ va ajută sa fiti online prin intermediul punctelor cu emisie wireless. Veţi fi bine conectat iar cu camera web Acer Crystal Eye cu rezolutie 1280 x 1024 si cu microfonul integrat vă puteţi angaja în chat-uri video de intaltă definitie.

CONFIGURATIE

Aspire TimelineX 4820T 4820T-333G32Mn
Intel® Core™ i3 processor 330M (2.13GHz, 3MB Cache), 14.0" HD Acer CineCrystal™ LED LCD, Intel® HD Graphics (128 MB of dedicated system memory), 3GB (2+1GB) DDR3 1066Mhz, HDD 320GB 5.4KS, DVD-Super Multi DL drive, 5-in-1 Build-in, Acer Nplify™802.11b/g/n, Bluetooth® 2.1+EDR, 6 CELL 3.0, Webcam 1.3M, Windows 7® Home Premium 64 biti

P/N:  LX.PSN02.078

Pret:  2.159 lei

Pentru mai multe informatii despre acest produs faceti click aici.

Pretul este valabil numai pentru firmele revanzatoare partenere ASBIS Romania si nu include TVA si taxa verde. Promotie valabila in perioada 28 iulie –  30 septembrie 2010 in limita stocului disponibil. Imaginile sunt doar cu titlu exemplificativ.