Belkin introduce convertorul Mini DisplayPort AV360 pentru iMac de 27 inchi

        CUMPARATI

 Rusden, Regatul Unit) – 27 august, 2010 – Belkin a anunţat lansarea pe piaţa europeană a noului convertor Mini DisplayPort AV360 ce convertşte semnalul de pe o sursă audio-video HDMI, cum ar fi un player Blu-ray, Xbox,® PS3™ sau un integrator digital, într-un semnal compatibil DisplayPort. Noul convertor acceptă semnale audio şi video de înaltă rezoluţie, permiţând utilizatorilor să afişeze conţinut HD de pe dispozitive externe pe noul dispozitiv iMac de 27 inchi. Disponibilitatea acestui produs la ASBIS Romania va fi anuntata ulterior.

De asemenea, Belkin a anunţat punerea pe piaţă a unui nou cablu Mini DisplayPort la Mini DisplayPort ce poate fi utilizat pentru a conecta un MacBook, Mac Mini sau alt dispozitiv compatibil Mini DisplayPort la iMac, pentru a-l folosi ca un afişaj extern.

Convertor Mini DisplayPort AV360 (F2CD007cw) – 129,99 EUR/ 544.99 RON

·         Asigură un semnal complet 1080p şi transmite semnalul audio

·         Compatibil HDCP

·         Include un cablu Mini DisplayPort la Mini DisplayPort de 1,5 m

·         Include un cablu USB de 1,5 m (alimentat printr-o conexiune USB)

·         Conceput pentru a veni ca o completare la produsele Apple acceptate

Cablu Mini DisplayPort la Mini DisplayPort de 1,5 m (F2CD008ng1.5M))- 14,99 EUR/59.99 RON

·         Cablu tată la tată

·         Afişează conţinut de pe un MacBook pe iMac pentru desktop suplimentar

DISPONIBILITATE

·         Convertorul Mini DisplayPort AV360şi cablul Mini DisplayPort la Mini DisplayPort sunt disponibile acum.

HDMI este o marcă comercială a HDMI Licensing LLC. Toate celelalte mărci sunt proprietatea deţinătorilor respectivi.

Pentru informaţii suplimentare sau imagini folosiţi detaliile de contact de mai sus.

Pentru a afla mai multe despre Belkin, vizitaţi http://www.belkin.com/uk/pressroom/

Despre Belkin

Belkin – www.belkin.com – oferă o combinaţie diversă de produse ce asigură utilizatorilor o integrare perfectă a sistemelor electronice în casele şi automobilele lor precum şi în timpul deplasărilor. Fondată în California în 1983, Belkin este o companie privată şi liderul recunoscut de furnizor al soluţiilor de conectivitate, pe lângă accesoriile destinate dispozitivelor Apple, computerelor şi altor echipamente. Oferim soluţii complexe pentru reţele, sisteme de divertisment – cu ajutorul cablurilor noastre din gama PureAV, a accesoriilor pentru alimentare şi wireless digitale – şi multe alte categorii de produse.

Creşterea fenomenală a companiei Belkin a dus la necesitatea extinderii prezenţei sale globale. Pe lângă sediul centreal din Los Angeles, mai deţinem reprezentanţe în Dubai (EAU) şi regiunea Asia-Pacific. Sediul din Europa al companiei Belkin este amplasat în Olanda având reprezentanţe în Marea Britanie, Danemarca, Franţa, Germania, Italia, Spania, şi Suedia,, fiecare dedicată pieţelor sale regionale.