Prestigio lansează o aplicaţie Android: Prestigio eReader

Prestigio eReader a fost creat pentru a promova conţinutul media de pe platforma online PrestigioPlaza (http://www.prestigioplaza.com/), care are, în momentul de faţă, o “bibliotecă” de aproximativ 100.000 de cărţi electronice.

Aplicaţia poate fi personalizată şi are o interfaţă simplă, putând astfel fi folosită pe orice dispozitiv Android. Disponibilă gratuit în Android Market, Prestigio eReader va oferi utilizatorilor o experienţă de lectură plăcută, pe orice tabletă multimedia.

PrestigioPlaza.com este un magazin online internaţional, care oferă o gamă variată de produse IT şi electronice, precum şi cărţi electronice, disponibile în 50 de limbi.

Pentru mai multe detalii, accesati www.prestigio.com sau www.prestigioplaza.com.         

Despre PRESTIGIO

Brandul Prestigio le ofera consumatorilor din peste 70 de tari combinatia intre eleganta, calitate si tehnologie avansata. Portofoliul sau cuprinde diverse colectii de navigatoare GPS, calculatoare, dispozitive de stocare mobile, eBook Readere, accesorii pentru produsele Apple si multe altele.

Prestigio promite sa asigure produse inovative si fiabile, astfel incat sa corespunda cererii in crestere pentru produse IT de larg consum.

Distribuitorul atestat pentru produsele Prestigio este compania ASBIS.

Despre ASBIS România

ASBIS este unul dintre cei mai mari furnizori de componente pentru computere din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA). Compania cu capital privat, cu sediul în Cipru şi cu 38 reprezentanţe în 26 ţări, joacă un rol semnificativ în lanţul global de distribuţie, cu aproximativ 15 000 de produse în portofoliul său.

ASBIS România comercializează produsele sale în Bucureşti, dar şi în celelalte judeţe ale ţării, prin partenerii autorizaţi, cu care are încheiate contracte de distribuţie, dar şi prin resellerii şi integratorii locali de sisteme. Prin intermediul acestora, produsele distribuite de ASBIS România ajung la utilizatorul final.