ASBIS Romania a incheiat un acord de distributie cu NETGEAR

 

"Acordul incheiat cu NETGEAR, jucator mondial de top in segmentul retelistica, amplifica oferta noastra pe acest canal de distribuţie oferind mult mai multe optiuni pentru clientii nostri," a afirmat Laurent Journoud, Vice-presedinte Executiv in cadrul ASBIS. "Acest parteneriat creeaza confort sporit pentru clientii ASBIS de la orice nivel intrucat extinde portofoliul nostru de produse de retelistica si permite cumpararea tuturor componentelor dintr-un singur loc. Cu siguranta, suntem nerabdatori sa aducem produsele de top ale marcii NETGEAR mai aproape de pietele din regiunea EMEA."
 
 Richard Jonker, director general piete in curs de dezvoltare in cadrul NETGEAR, care vizeaza pietele din Europa de Est, Africa, Rusia, Estul Mijlociu, Balcani, India si Asia de Sud-Est, declara:
 
 "ASBIS detine acoperirea adecvata, mixul de produse si mentalitatea corecta pentru consumatorul NETGEAR si pentru produsele de retea adresate IMM-urilor. Dorim sa ne extindem oferta de produse de retelistica fiabile, avantajoase ca pret si simplu de utilizat catre aceste regiuni. In perioade cu adevarat provocatoare din punct de vedere economic, revanzatorii si utilizatorii finali apeleaza la NETGEAR in defavoarea vanzatorilor monolitici cu oferte complexe si costisitoare. Prin intermediul memoriei de retea castigatoare de premii ReadyNAS, UTM-uri ProSecure si portofoliului personalizat de switch-uri ne ocupam de nevoile regiunii pe care o administrez. Am o incredere sporita in competenta conducerii ASBIS, intrucat am vazut evolutia companiei din anii '90. Prin urmare, consider ca vor juca un rol cheie in planurile noastre de crestere pentru deceniul urmator.”
 
 Contractul de distributie vizeaza toate cele 26 de tari din regiunea EMEA in care ASBIS este activa. ASBIS Romania va oferi gama completa de produse NETGEAR pentru utilizatori finali, clienti business si furnizori de servicii, incluzand solutii pentru retele wireless, memorare, securitate, securitate web/email, routere, firewall-uri şi switch-uri.

 Despre ASBIS
 

 ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASBIS) are sediul central in Cipru si este specializata pe distributia de produse IT de la producatori mondiali de renume precum Intel, AMD, Seagate, Western Digital, Samsung, Microsoft, Toshiba, Dell, Acer, Lenovo şi Hitachi. Societatea deţine sucursale în peste 26 de tari, mai mult de 1.200 de angajati si 32.000 de clienti activi in peste 70 de tari din intreaga lume, iar veniturile sale s-au ridicat la 1.43 miliarde USD in 2010. Pentru mai multe informatii, vizitati website-ul societatii la adresa www.asbis.com
 
 ASBIS Romania, distribuitor autorizat in zona A-Brands pentru Dell, Fujitsu si Lenovo, este subsidiara locala a grupului ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASBIS), distribuitor de top din domeniul tehnologiei informatiei cu sediul în Cipru. Grupul ASBIS este specializat in distributia componentelor si perifericelor pentru computere, produselor electronice de larg consum si de software de la producatori renumiti, precum Intel, AMD, Seagate, Western Digital, Samsung, Microsoft, Fujitsu, Toshiba, Dell, Acer, Lenovo, Hitachi. Are are filiale in 26 de tari, peste 1200 de angajati si 32.000 de clienti activi in peste 70 de tari si a avut venituri de 1,43 miliarde USD in 2010. Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati www.asbis.ro .
 
 Despre NETGEAR, Inc.
 

 NETGEAR (NASDAQGM: NTGR) este o companie globala de retelistica care ofera produse inovative clientilor, societatilor si furnizorilor de servicii. Pentru clienti, compania produce produse de o inalta performanta, fiabile si usor de utilizat pentru retele acasa, memorare si medii digitale pentru conectarea utilizatorilor la Internet si pentru continuturile si dispozitivele acestora. Pentru societati, NETGEAR ofera solutii de retelistica, memorie si securitate fara a implica costurile si complexitatea Big IT. Compania distribuie de asemenea catre furnizori de top de servicii solutii demonstrate, complete pentru acasa pentru clientii acestora. Produsele NETGEAR sunt fabricate pe baza unei diversitati de tehnologii atestate precum wireless, Ethernet si powerline, fiind axate pe fiabilitate si usurinta in utilizare. Produsele NETGEAR sunt vandute in peste 28.000 de locatii retail de pe intreg globul, si prin intermediul a peste 37.000 de revanzatori cu valoare adaugata. Sediul central al companiei este situat in San Jose, Calif., avand sedii secundare in 25 de tari. NETGEAR este partener ENERGY STAR. Mai multe informatii sunt disponibile la adresa http://www.NETGEAR.com

 Pentru mai multe informatii va rugam sa contactati persoana de vanzari cu care lucrati sau sa ne scrieti la adresa sales@asbis.ro