Concursul de fotografie Prestigio a inceput – va prezentam juriul

GORINCHEM, Olanda – Incepand de pe 15 septembrie, fotografii amatori si profesionisti, indiferent de pregatire si nivel de experienta sunt invitati sa-si inscrie fotografiile la  International Photographic Award Prestigio 2009. Pentru a fi eligibile, toate fotografiile trebuie sa ilustreze una din valorile marcii Prestigio: Eleganta, Performanta sau Inspiratie. Participantii isi pot prezenta lucrarile pana la 30 noiembrie 2009 si au sansa de a castiga premii in bani de pana la 1000 de dolari !
Vizitati website-ul concursului pentru a va crea un cont; incarcati fotografiile urmand cativa pasi simpli si faceti ca talentul Dvs. sa fie cunoscut intregii lumi.

Toate fotografiile vor fi apreciate de un comitet international de profesionisti, iar cele mai creative fotografii si/sau concepte vor fi premiate. Corporatia Prestigio este mandra de prezenta in juriu a patru artisti talentati:

Brian Ypperciel

Brian Ypperciel este un fotograf de moda in ascensiune rapida, datorita liniei elegante, sofisticarii si compozitiei interesante a lucrarilor sale. Fotografiile lui Brian au aparut in cateva publicatii canadiene importante, cum ar fi Style magazine, Clin d'oeil, Elle Québec, Zoozoom, Chatelaine si Overture (castigator al concursului Fotograful anului 2005 la Overture). Lucrarile sale au aparut si in revista LE din Rusia. Vizitati website-ul lui pentru mai multe informatii si pentru a va bucura de lucrarile sale de calitate.

Mark Goldstein

Mark Goldstein este un fotograf profesionist si un editor de site-uri de Internet experimentat. Este proprietar, administrator si editor al PhotographyBLOG, unul dintre cele mai mari site-uri de Internet pentru fotografii digitale din Marea Britanie, care ofera prezentari cu informatii despre produse noi si stiri originale, detaliate din intreaga lume. De asemenea, scrie regulat in populara revista Digital Camera Buyer din Marea Britanie. Lucrarile personale ale lui Mark pot fi vazute in site-ul sau de portofoliu, care prezinta fotografii minunate cu oameni, calatorii, viata urbana si evenimente.

R. Madhu Gopal Rama

Ca fotograf de presa independent, interesat in special de conditia umana, de culturi si traditii pe cale de disparitie, de arhitectura si arheologie, Madhu Gopal Rama a primit in ultimii ani mai multe premii. Lucrarea sa recenta "Vijayanagara – prin ochii lui Alexander Greenlaw" a fost nominalizata pentru premiul de fotografie Humanity 2009, acordat de UNESCO si de Societatea pentru fotografie folclorica din China. Madhu a mai fost distins, printre altele, cu calitatea de Asociat al Royal Photography Society in 2007. Lucrarile sale au fost publicate in reviste ca Travel+Leisure, Cosmopolitan, Travel Plus, Good Housekeeping si Times of India. De asemenea, a participat la expozitii in Italia, India, Canada si China. Madhu a castigat deja premiul al 2-lea la Concursul International de Fotografie Prestigio in 2007.

Barbee Cain

De asemenea castigatoare a International Photographic Award Prestigio, Barbee Cain este, dupa cum explica chiar ea, "un artist in medii combinate si totodata unul din propriile medii pentru fotografie". Obiectivul sau este sa transmita stari de spirit si emotii prin fotografii: "Sunt o energie creatoare cu o pasiune nelimitata de a crea, de a extinde limitele, de a colabora, de a conecta si de a-mi manifesta viziunea". Locuind in SUA, a colaborat printre altele cu celebritati ca Jada Pinkett-Smith, Bob Saget, DJ AMP si Lil' Wayne si cu marci ca VISA, Red Bull, Virgin Records, MTV, Nike si Hilfiger. In prezent este jurnalist la Talent Speaks Network si preda istoria artei si fotografie digitala la Misty Forest Academy. Vizitati website-ul sau pentru a descoperi operele ei de arta.

Site-ul de Internet al concursului de fotografie

Va invitam sa vizitati website-ul concursului pentru mai multe informatii despre termenii si conditiile concursului si pentru a incarca fotografiile dumneavoastra. Retineti: concursul se incheie pe 30 noiembrie!

Pentru alte intrebari, scrieti la contests@prestigio.com.

Pentru a citi comunicatele de presa care prezinta concursul, vizitati sectiunea stiri a website-ului nostru  www.prestigio.com/press 

Succes tuturor participantilor!

 

Despre Prestigio

Marca Prestigio ofera o combinatie unica de eleganta si sofisticare, o calitate ridicata a produselor, tehnologie avansata si design de varf. Obiectivul nostru este sa asiguram o calitate mai buna a vietii, cu produse de lux accesibile tuturor celor care apreciaza un stil de viata cosmopolit. Portofoliul nostru cuprinde diferite colectii cu sisteme de navigatie GPS, rame pentru fotografii digitale, memorii, playere DVD portabile, genti pentru notebook-uri si multe altele. Pentru informatii suplimentare, contactati press@prestigio.com