Acer lanseaza notebook-ul Ferrari One cu tehnologia VISION de la AMD

Pasionat
Ferrari One, afisand cu mandrie pe carcasa Emblema Ferrari care a dominat Formula 1 inca de la prima cursa, este pur si simplu cel mai exclusivist notebook din lume, proiectat si creat cu aceeasi pasiune si experienta in tehnologie care propulseaza doua din cele mai speciale marci din lume.
 
Deosebit
Mai intai il vezi.
Cu ecran cu cristale lichide si leduri Acer CineCrystal pentru divertisment intr-adevar de inalta rezolutie, format ultra-plat, ecran de 11,6" si cu rezolutie de 1366×768 pixeli, format wide (16:9), bazat pe tehnologia VISION de la AMD si acceptand afisarea simultana in mai multe ferestre cu ajutorul Acer GridVista™, va fi poate nevoie de ceva timp sa va obisnuiti cu calitatea imaginii Ferrari One.
Apoi il auzi.
 
Difuzoarele Ferrari One sunt proiectate special pentru optimizarea unei calitati audio superioare – reglajul fin al fiecarei perechi este efectuat in laboratoarele Dolby. Tehnologiile avansate de reglaj audio care includ Dolby® Home Theater ® v3 ofera senzatii de cinema real cu sunet surround vibrant; Dolby® Home Theater ® v3 include:
 
Dolby Pro Logic® IIx, care extinde sunetul stereo sau pe canal 5.1 de la filme, muzica, televiziune sau jocuri la redarea pe canal 6.1 sau 7.1 pe aparatele proiectate sa le accepte si totodata transforma continutul stereo in senzatia de sunet surround 5.1, 6.1 sau chiar 7.1.
Dolby Headphone, care simuleaza sunetul surround pe canal 5.1 la orice casti stereo.
Sound Space Expander, care extinde spectaculos domeniul auditiv si va dezvaluie senzatia sunetului digital.
Natural Bass, care extinde cu o octava raspunsul boxelor la sunete joase, fara distorsiuni sau risc de defectare a oricaror componente.  
Dolby Digital Live, care transforma orice semnal audio de la computer in Dolby Digital, pentru conectare usoara la sistemele home cinema.
High-Frequency Enhancer, care amelioreaza frecventele inalte pentru o senzatie auditiva uluitor de reala si Audio Optimization, care corecteaza problemele audio uzuale provocate de limitele fizice ale laptopurilor.
Peformante
In adevaratul spirit al echipei de curse Ferrari, Acer Ferrari One combina performantele ridicate si portabilitatea extrema cu excelenta design-ului. 
 
Inspirat de traditia fara egal a Ferrari, Ferrari One este propulsat de un motor cu adevarat senzational. In centrul acestuia, platforma AMD Ultrathin din a doua generatie pentru notebook-uri, cu tehnologie VISION asigura performante multitasking cu raspuns rapid si echilibrate cu ajutorul procesorului AMD Athlon™ X2 Dual-Core L310 cu model de procesor cu consum de energie, DDR2 la 800 MHz si tehnologie AMD HyperTransport™ 3.0 pentru un echilibru mai bun al performantelor mobile, prelungind in acelasi timp durata de viata a bateriei, pentru a va duce rapid mult mai departe. Placa grafica ATiRadeon™ HD 3200 ofera senzatii vizuale placute la inalta rezolutie, iar calitatea deosebita a imaginii impreuna cu memoria de sistem de pana la 4 GB DDR2 la 667 MHz faciliteaza functionarea Microsoft Windows 7® Home Premium pe 64 biti sau Windows 7® Home Home Basic. Un hard disk de mare capacitate (160 GB sau mai mult) asigura suficient spatiu de stocare a datelor.
 
Cu Ferrari One nu pierdeti niciodata conexiunea,  datorita conexiunii la retea Acer InviLink™ Nplify™ 802.11a/b/g/Draft-N Wi-Fi CERTIFIED™, care accepta tehnologia fara fir Acer SignalUp™ pentru receptie optima, conectivitate si Bluetooth® 2.1+EDR (Enhanced Data Rate – viteza ridicata de transfer de date). Mai mult, in functie de specificatii, Ferrari One este si pregatit pentru 3G, pentru conectivitate maxima in conditii de mobilitate. Ferrari One este prevazut si cu solutia Acer Video Conference care include camera Web optimizata pentru iluminare redusa Crystal Eye, pentru calitate ultra-clara a apelurilor VoIP, chiar si in medii cu interferente.
 
Senzatie
Un Ferrari nu inseamna doar viteza. Este o expresie a frumusetii, puterii, entuziasmului si placerii. Un Ferrari emana excelenta de la conceptul original pana la produsul finit, iar Ferrari One ofera aceleasi senzatii pana la ultimul detaliu.
 
Touchpad-ul exclusiv gravat cu model Ferrari ofera functionalitate prin mai multe actiuni pentru o navigare rapida, inclusiv posibilitatea de a defila in sus si in jos la navigarea in paginile de Internet, vizualizarea documentelor, navigarea in fisiere, examinarea listelor de fisiere muzicale, vizualizarea fotografiilor, strangere pentru marire sau micsorare in diferite aplicatii, cum ar fi Microsoft Office, Adobe Photoshop sau Google Earth, trecere inainte si inapoi prin fotogafii, pagini de Internet, documente PDF, documente Microsoft Office sau albume media prin glisarea a doua degete, precum si rotirea imaginilor la vizualizarea fisierelor.
 
Senzatia Ferrari continua si la tastatura cu raspuns extrem de rapid, prevazuta cu o tasta dedicata pentru lansarea instantanee a browser-ului Web si conectarea la www.ferrari.com, ca sa fiti tot timpul la numai o atingere de tasta distanta de pasiunea dvs. pentru automobile.
 
Notebook-ul Ferrari One se livreaza cu Microsoft Windows 7® Home Premium pe 64 biti sau Windows 7® Home Basic gata instalate.

Pentru a comanda produse ACER din ASBIS B2B e-Shop click aici