Prestigio prezinta Catalogul de produse 2009 – 2010

 

Catalog Prestigio 2009-2010

Prestigio prezinta Catalogul de produse 2009 – 2010

 

 

Prestigio are placerea de a va prezenta catalogul sau de produse 2009 – 2010! Catalogul prezinta portofoliul nostru de produse de inalta performanta si de accesorii elegante si moderne. Acesta poate fi descarcat imediat de pe site-ul nostru Web.

"Este primul catalog publicat dupa redefinirea marcii Prestigio de anul acesta", a explicat Catherine Lazure-Guinard, manager pentru comunicare al Prestigio. "Scopul acestui catalog este de a prezenta portofoliul nostru extins recent si in acelasi timp de a exprima vizual valorile marcii. Este atragator, elegant si unic. Suntem foarte multumiti de rezultate."

Descoperiti noua gama de accesorii Apple, genti pentru notebook-uri, mouse-uri, mouse pad-uri din piele si multe altele. Distractie placuta!

Faceti clic aici pentru a vedea noul catalog Prestigio!

 
Imagini catalog

 

Despre Prestigio

Marca Prestigio ofera o combinatie unica de eleganta si sofisticare, o calitate ridicata a produselor, tehnologie avansata si design de varf. Obiectivul nostru este sa asiguram o calitate mai buna a vietii, cu produse de lux accesibile tuturor celor care apreciaza un stil de viata cosmopolit. Portofoliul nostru cuprinde diferite colectii cu sisteme de navigatie GPS, rame pentru fotografii digitale, memorii, playere DVD portabile, genti pentru notebook-uri si multe altele.