Imprimaţi, accesaţi şi efectuaţi copii de siguranţă în mod wireless cu noua Unitate de Comunicaţii de la Belkin

        CUMPARATI

Rushden, Regatul Unit – 15 octombrie 2009 – Întrucât numărul computerelor dintr-o locuinţă continuă să crească, conectarea a tot mai multor dispozitive la reţeaua dumneavoastră casnică poate prezenta o adevărată provocare. Noua Unitate de comunicaţii de la Belkin se conectează în mod wireless la ruterul deja existent folosind tehnologia N şi vă permite să accesaţi wireless toate perifericele de pe orice computer legat în reţea, indiferent unde s-ar afla acestea în locuinţă.

Cele 4 porturi USB ale Unităţii de comunicaţii vă permit să conectaţi diferite dispozitive, cum ar fi, hard diskuri externe astfel încât puteţi accesa în mod comun fişiere, muzică, fotografii şi înregistrări video împreună cu familia, iar Unitatea de Comunicaţii va efectua periodic, în mod automat, copii de siguranţă pentru fişierele de pe fiecare computer conectat pe un hard disk extern, aşa încât nu trebuie să vă îngrijoraţi de pierderea neaşteptată a datelor.

Unitatea de Comunicaţii vă permite, de asemenea, să accesaţi în mod wireless fişiere media stocate pe un hard disk extern ataşat la dispozitivul PS3™ sau Xbox 360®, iar funcţia de acces comun la fişiere încarcă automat fotografiile noi în contul Flickr sau Picasa astfel încât şi prietenii se pot bucura de ele online.

Unitate de Comunicaţii (F5L049)

·         Conectaţi şi accesaţi până la 4 dispozitive USB 2.0 printr-o reţea wireless existentă

·         Efectuaţi copii de siguranţă pentru fişiere şi permiteţi accesul la fotografiile dumneavoastră pe Flickr® şi Picasa®

·         Accesaţi fişierele media stocate pe consola de jocuri

·         Securitate prin buton de comandă WPS

·         Compatibil cu dispozitivele 802.11b/g/n

DISPONIBILITATE

·         Acum disponibil în Europa

Pentru informaţii suplimentare, imagini sau comunicate de presă, folosiţi detaliile de contact de mai sus. http://catalog.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=505301

Despre Belkin

Belkin – www.belkin.com – oferă o combinaţie diversă de produse ce asigură utilizatorilor o integrare perfectă a sistemelor electronice în casele şi automobilele lor precum şi în timpul deplasărilor. Fondată în California în 1983, Belkin este o companie privată şi liderul recunoscut de furnizor al soluţiilor de conectivitate, pe lângă accesoriile destinate dispozitivelor iPod, computerelor şi altor echipamente. Oferim soluţii complexe pentru reţele, sisteme de divertisment – cu ajutorul cablurilor noastre din gama PureAV, a accesoriilor pentru alimentare şi wireless digitale – şi multe alte categorii de produse.

Creşterea fenomenală a companiei Belkin a dus la necesitatea extinderii prezenţei sale globale. Pe lângă sediul central din Los Angeles, mai deţinem reprezentanţe în regiunea Asia-Pacific. Sediul din Europa al companiei Belkin este amplasat în Olanda având reprezentanţe în Danemarca, Franţa, Germania, Italia, Spania, Suedia, Regatul Unit al Marii Britanii şi Dubai (EAU), fiecare dedicată pieţelor sale regionale.