Un nou video recorder pentru masina de la Prestigio – RoadRunner 500 –

Brandul de accesorii IT Prestigio lanseaza un nou model de video recorder pentru masina: RoadRunner 500. Cu o rezolutie de 1920×1080 Full HD si inregistrare la 30 de cadre/secunda, recorderul foloseste o tehnologie avansata de compresie video, astfel incat perioada disponibila pentru filmare este mai mare.

RoadRunner are un unghi de inregistrare de 120 de grade, care asigura o vedere panoramica, tehnologie HDMI, care garanteaza imagini si sunet clare si un ecran TFT de 2 inci, cu module LED, pentru setarea claritatii imaginii, contrastul si culoarea.

                         

Senzorii de miscare pornesc automat inregistrarea, astfel incat se economiseste spatiu in memoria disponibila. De asemenea, dispozitivul suporta un card de memorie de pana la 32 GB si poate capta fotografii de inalta calitate, cu o rezolutie de 12 megapixeli.

Pentru mai multe detalii, accesati site-ul Prestigio: www.prestigio.com.

Despre PRESTIGIO

Brandul Prestigio le ofera consumatorilor din peste 70 de tari combinatia intre eleganta, calitate si tehnologie avansata. Portofoliul sau cuprinde diverse colectii de navigatoare GPS, calculatoare, dispozitive de stocare mobile, eBook Readere, accesorii pentru produsele Apple si multe altele.

Prestigio promite sa asigure produse inovative si fiabile, astfel incat sa corespunda cererii in crestere pentru produse IT de larg consum.

Distribuitorul atestat pentru produsele Prestigio este compania ASBIS.

Despre ASBIS România

ASBIS este unul dintre cei mai mari furnizori de componente pentru computere din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA). Compania cu capital privat, cu sediul în Cipru şi cu 38 reprezentanţe în 26 ţări, joacă un rol semnificativ în lanţul global de distribuţie, cu aproximativ 15 000 de produse în portofoliul său.

ASBIS România comercializează produsele sale în Bucureşti, dar şi în celelalte judeţe ale ţării, prin partenerii autorizaţi, cu care are încheiate contracte de distribuţie, dar şi prin resellerii şi integratorii locali de sisteme. Prin intermediul acestora, produsele distribuite de ASBIS România ajung la utilizatorul final.

***