Pure Storage anunță extinderea liniei de produse FlashArray, oferind memorii flash NVMe pentru voume mari de date

Pure Storage, companie în plină dezvoltare, a anunțat extinderea liniei de produse Pure Storage FlashArray ™, construită pentru a oferi o experiență modernă de gestionare a datelor. Pure este primul și singurul furnizor care permite accesul mai rapid la date oricând clienții au nevoie, livrând memorii flash la prețuri de disc.

FlashArray // C, prima memorie cu capacitate optimizată din industrie, este creată pentru a aduce performanțe constante și fiabilitate de nivel superior. DirectMemory Cache, o combinație de memorie din clasa de stocare Purity și Intel Optane, oferă clienților FlashArray // X un accelerant bazat pe software care oferă o îmbunătățire semnificativă a performanței pentru aplicațiile care necesită un nivel de stocare performant.

Companiile din fiecare industrie se bazează astăzi pe analiza datelor pentru a lua decizii critice”, a declarat Prakash Darji, director general FlashArray, Pure Storage. „Afacerile moderne necesită acces rapid la toate datele, indiferent dacă sunt misiuni critice sau de nivelul doi și trei sau aplicații. Deși istoric acest lucru a fost prohibitiv pentru clienți, FlashArray // C depășește noi bariere economice și permite accesul mai rapid la date oricând este nevoie.”

FlashArray//C

Astăzi, majoritatea organizațiilor trebuie să își acceseze datele în orice moment pentru a obține rezultate mai bune și a lua decizii rapid. Din cauza constrângerilor economice, aplicațiile au fost mult timp ancorate de tehnologiile de disc, ceea ce duce la latență, gestionare dificilă și înlocuirea forklifturilor la fiecare trei-cinci ani. Pentru organizațiile care necesită disponibilitatea datelor pe toate nivelurile de volum de muncă, FlashArray // C oferă o alternativă modernă, cu costuri competitive pentru discuri hibrid sau opțiuni de stocare la rece.

Cu FlashArray // C, clienții se pot baza pe soluții de stocare pentru sarcini de muncă critice din punct de vedere istoric, la un cost competitiv cu soluții hibrid arhaice și bazate pe disc. Acest lucru oferă clienților un acces mai rapid la date în mod constant și îi ajută să ia decizii de afaceri mai bune și mai informate.

Ca toate produsele din familia FlashArray, FlashArray // C oferă o experiență fără compromis> 99,9999 la sută disponibilitate, gestionare a datelor cloud Pure1®, automatizare API, asistență predictivă AI și construită de la sol până la Evergreen ™ cu upgrade-uri hardware și software și fără migrații de date. FlashArray // C60 oferă capacitate de până la 4,2 petabytes într-un design elegant și compact, cu servicii software full-enterprise, gestionare Pure1 cloud și portabilitatea datelor și flash NVMe 100%. Clienții vor beneficia de disponibilitate 99,9999, reducere medie 5: 1 și eficiență totală 10: 1, reducând cantitatea de stocare pe care clienții trebuie să o cumpere și să o gestioneze. FlashArray // C este disponibil și optimizat pentru generația următoare de media QLC.

Memorie Cache directă

Noile standarde ale bazelor de date au crescut cerințele clienților pentru performanța de stocare. Modulele Pure Storage DirectMemory se conectează direct la FlashArray // X70 și // X90 pentru a accelera rezultatele OLTP și OLAP instantaneu, permițând clienților să continue inovarea fără opriri sau reconfigurări. Modulele DirectMemory de la Pure sunt alimentate de software-ul DirectMemory Cache și memoria de stocare Intel Optane, pentru a oferi clienților un plus de performanță, astfel încât deciziile se pot lua mai repede, cu o reducere a latenței cu 25 până la 50% și cu un procesor cu până la 25% mai mic pentru o eficiență sporită și costuri de licență software mai mici.

 

Aplicațiile pentru misiuni critice necesită o combinație puternică de memorie, procesor, servere și stocare accelerată pentru a oferi întreprinderilor mai multe niveluri de perspectivă și timp rapid de acțiune, astfel încât clienții Pure să poată rezolva problemele clienților lor cât mai repede posibil. DirectMemory Cache poate accelera performanța aplicațiilor pentru misiuni critice cu 2x, scăzând latența cu până la 50%. DirectMemory Cache oferă o accelerare a memoriei de stocare pentru clienții existenți, fără întreruperi și fără configurare necesară.