Procesoarele Intel Xeon E-2200 oferă performanțe de până la 8 nuclee și până la 5 GHz cu Turbo Boost pentru Servere și Sisteme

Supermicro oferă un plus de Performanță Serverelor de Baza, celor cu Densitate Înaltă și celor Integrate cu noile procesoare Intel Xeon E-2200

Super Micro Computer, Inc., lider global în domeniul tehnicii de calcul, stocării, soluțiilor de rețea și tehnologiei de calcul verde, a anunțat performanțe îmbunătățite pentru o gamă largă de servere, stații de lucru și placi de bază ce folosesc noile procesoare Intel Xeon E-2200. Pe lângă procesoarele cu patru și șase nuclee, Intel a introdus noi procesoare cu opt nuclee în care rata de frecvență maximă poate crește până la 5 GHz de la 4,5 GHz la procesoarele specifice cu Turbo Boost, aducând până la 16% câștig pentru operațiuni multi-integrate. Familia Intel Xeon E-2200 suportă, de asemenea, 128 GB memorie de 2666 MHz, dublu față de generația anterioară a procesorului.

„La Supermicro, proiectăm placi de bază, șasiuri și soluții de sistem pentru a permite o tranziție rapidă la cele mai noi procesoare”, a declarat Ivan Tay, vicepreședinte, management de produs, Supermicro. „Cu cele mai recente procesoare Intel Xeon E-2200 cu până la opt nuclee și până la 5 GHz, clienții noștri pot obține super performanțe pentru sistemele lor eficiente de energie.”

Placile de bază Supermicro din seria X11SC pentru Intel Xeon E-2100 suportă, de asemenea, noile procesoare Intel Xeon E-2200 cu opt modele diferite în formă micro-ATX, Mini-ITX și Wide I / O (WIO) pentru o varietate de piețe. Clienții pot utiliza aceste plăci de bază pentru servere de bază, sisteme SMB, stații de lucru, edge computing și alte aplicații. Prin instalarea plăcilor de bază bazate pe Intel Xeon E-2200, clienții pot crește puterea de calcul fără cerințe suplimentare de reconfigurare a sistemului, indiferent dacă utilizează un șasiu Supermicro optimizat sau unul propriu. Noile procesoare Intel Xeon E-2200 includ extensii Intel Software Guard (Intel SGX) pentru îmbunătățirea codului aplicației și securitatea datelor.

Procesoarele Intel Xeon E-2200 vor crește instantaneu capacitatea de calcul a sistemelor Supermicro pentru mai multe familii de produse. Clienții Enterprise și SMB pot obține performanțe îmbunătățite cu serverele de bază 5019C și stațiile de lucru din seria 5039C.

 

Centrele de date care implementează sisteme de înaltă densitate MicroBlade și MicroCloud, precum și utilizatorii SuperBlade GPU Blade, vor beneficia, de asemenea, de nuclee suplimentare și de frecvență mai mare în implementările lor multi-nod. Deoarece tehnologia de calcul Edge continuă să crească datorită implementărilor IoT și 5G, procesoarele Intel Xeon E-2200 vor permite adăugarea mai multor dispozitive finale și de prelucrare locală pentru a sprijini noi servicii cu serverele 1019C si rackmount-urile 5019C. 

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne scrieți la adresa de email vad@asbis.com