Ivy Bridge – a treia generatie de procesoare Intel CoreTM

 

Ivy Bridge – a treia generatie de procesoare Intel CoreTM

Un calculator nou va poate oferi capacitati unice si extinse. Si atunci cand acesta este sustinut de a treia generatie de procesoare, vizibil mai inteligenta, de procesoare Intel CoreTM , puteti atinge o performanta uluitoare. Caracteristicile inteligente ofera calculatorului dumneavoastra posibilitatea de a se adapta la nevoile dumneavoastra, precum si imagini excelente integrate pentru o experienta sporita pe care o puteti vedea si simti. Va puteti bucura de o gama vasta de aplicatii pentru divertisment, puteti crea si transfera documente, puteti explora si va puteti conecta la ceea ce va intereseaza cel mai mult. Redescoperiti ce puteti face cu un calculator nou. Singurul lucru  mai performant decat tehnologia noastra este ceea ce puteti face cu ea.
 

Caracteristici:

Intel Built-in Visuals.
Ajutati-va clientii sa creeze si sa scoata in evidenta prezentari  extraordinare, sa participate la videoconferinte HD si mai multe activitati – nu este necesara adaugarea unei placi video.

Intel Quick Sync Video

Parte a imaginilor noastre integrate, include in procesor un sistem hardware pentru conversie video pentru a accelera performanta de editare, copiere si transfer a fisierelor video intr-o clipa.

 

Selectati a treia generatie de procesoare Intel CoreTM care vi se potrivesc stilului de viata

 

Procesorul IntelCoreTMi7 Performanta inteligenta vizibila la nivel maxim.

Performanta de top pentru cele mai solicitante taskuri.
 

Procesorul IntelCoreTMi5 Performanta inteligenta vizibila cu o explozie de viteza.

Procesorul vizibil mai inteligent Intel CoreTMi5 ofera o performanta care se adapteaza nevoilor dumneavoastra si imagini uluitoare.

Pentru a comanda produse Intel in ASBIS B2B Marketplace faceti click aici <<

Pentru mai multe informatii va rugam sa contactati persoana de vanzari cu care lucrati sau sa ne scrieti la adresa sales@asbis.ro