S-a lansat noul standard pentru performanţa computerelor—A şasea generaţie de procesoare Intel® Core™!

A şasea generaţie de procesoare Intel® Core™

CUMPARA

 ONLINE

A şasea generaţie de procesoare Intel® Core™

Un upgrade suprem

S-a lansat noul standard pentru performanţa computerelor—A şasea generaţie de procesoare Intel® Core™! Această serie de procesoare uluitor de rapide, cu un pachet amplu de caracteristici, cu securitate integrată este pregătită să ridice productivitatea, creativitatea şi jocurile 3D la următorul nivel. Şi, datorită compatibilităţii cu noile caracteristici incitante ale Windows® 10, a şasea generaţie de procesoare Intel® Core™ vă oferă acum puterea de a da frâu liber imaginaţiei şi de a explora posibilităţi nelimitate

Posibilităţi solide

Timp de aşteptare mai scurt, posibilitate de a efectua mai multe sarcini cu ce-a de-a şasea generaţie de procesoare Intel® Core™, care vă oferă de 2,5 ori mai multă performanţă pentru productivitate.
Productivitate îmbunătăţită cu până la de 2,5 ori mai mult2 

Lucraţi şi vă jucaţi în timpul deplasărilor

Atunci când autonomia bateriei dispozitivului dvs. este de 3 ori mai mare, asta se traduce prin mai puţin timp irosit căutând o priză de perete şi mai mult timp pentru a lucra şi pentru a urmări filme. O adevărată libertate fără fir pe tot parcursul zilei, indiferent de locul în care vă aflaţi.
Până la 10 ore (datorită mărimii bateriei 43Whr măsurată la redare video full HD de 1080p)3

Jucaţi ca un profesionist

Cu a şasea generaţie de procesoare Intel® Core™, jucaţi jocurile 3D preferate la o rezoluţie mai ridicată, beneficiind de detalii mai bune, frecvenţe imagine mai rapide şi o experienţă a jocurilor pe calculator uluitoare.
Imagini grafice 3D de până la 30 de ori mai bune4

Gata într-o clipă

Upgrade-ul vechiului computer la un procesor nou din a şasea generaţie de procesoare Intel® Core™ înseamnă reluarea de către PC-ul dvs. a funcţionalităţii complete într-o clipă.
Viteză de calcul 0,5 secunde1

Windows® 10 funcţionează mai bine cu a şasea generaţie de procesoare Intel® Core™ 

Economisiţi timp cu Windows Hello* care vă permite să vă autentificaţi pe baza feţei şi a zâmbetului dvs.. Cu o simplă atingere cu degetul şi cu acul imprimator, luaţi notiţe şi face adnotări. Gândiţi-vă şi jucaţi-vă neconvenţional cu jocurile Xbox* pentru computerul dvs. În cele din urmă, faceţi cunoştinţă cu Cortana*, noul dvs. asistent virtual … şi cel mai bun prieten..

 

Informaţii privind produsul şi performanţa

1 Funcţiile şi beneficiile tehnologiilor Intel depind de configuraţia sistemului şi pot impune activarea echipamentelor hardware, a aplicaţiilor software sau a anumitor servicii. Performanţa variază în funcţie de configuraţia sistemului. Niciun sistem informatic nu poate fi absolut sigur. Verificaţi cu producătorul sau distribuitorul sistemului sau aflaţi mai multe la http://support.intel.com.
2 Măsurat de SYSmark* 2014, un etalon al consorţiului BAPCo* care măsoară performanţa platformelor Windows*. Aflaţi mai multe la www.bapco.com.
3 Durata de viaţă a bateriei video (în minute) măsurată de Tears of Steel*, 1080p, 23.976fps, H.264, 3000kbps, rev1.mp4 >/=200nit, DPST=ON, fără reglare a luminozităţii, contrast echilibrat, Wi-Fi conectat.
4 Măsurat folosind 3DMark* 1.2.0 Cloud Gate pentru subsetul grafic DX 10 – un etalon pentru grafica 3D care măsoară performanţa jocurilor 3D. Aflaţi mai multe la www.futuremark.com.
5 Este posibil ca software-ul şi volumul de lucru folosite la testele de performanţă să fi fost optimizate pentru performanţă numai pe microprocesoarele Intel®. Testele de performanţă, cum ar fi SYSmark şi MobileMark, sunt măsurate folosind sisteme informatice, componente, software, operaţii şi funcţii specifice. Orice modificare a oricărora din aceşti factori poate cauza rezultate diferite. Vă recomandăm să consultaţi şi alte informaţii şi teste de performanţă pentru a evalua integral achiziţia pe care doriţi să o faceţi, inclusiv performanţa produsului în cauză în combinaţie cu alte produse. Pentru mai multe informaţii, consultaţi towww.intel.com/performance