•  Laptopurile sunt protejate împotriva distrugerilor accidentale

Toshiba re-introduce Garanția No Matter What oferind clienților protecție completă pentru laptopurile lor

București, România, 8 octombrie 2015 – Toshiba Europe GmbH anunță astăzi re-lansarea Garanției No Matter What – o ofertă care conferă un plus de siguranță în cazul unor evenimente neașteptate și nedorite. Disponibilă gratuit la achiziționarea laptopurilor de consum, Garanția No Matter What de la Toshiba asigură o acoperire cuprinzătoare pentru aproape orice eventualitate.

Constând în cinci elemente diferite ce includ extinderea garanției standard la trei ani și protecție împotriva distrugerilor accidentale, furt, pierderea datelor și o licență McAfee LiveSafe pentru primul an, această garanție asigură consumatorilor securitate sporită pentru noul lor dispozitiv . Garanția No Matter What este disponibilă doar în anumite țări europene  începând cu 1 octombrie 2015 până la 31 martie 2016 și necesită înregistrare în termen de 14 zile de la achiziționare, pentru a fi eligibil.

Sandor van der Ham, Vice Președinte, B2C PC, Lifestyle Products and Services Group, Toshiba Europe GmbH, declară: "Odată cu creșterea utilizării dispozitivelor mobile și a PC-urilor, precum și a stilurilor de viață tot mai alerte, avem plăcerea de a oferi un plus de încredere și reasigurare pentru clienții noștri, pe pacursul unei zile normale de activitate. Cu Garanția No Matter What ce acoperă seriile complete Satellite, Qosmio, Chromebook și KIRA, ne demonstrăm încrederea pe care o avem în propriile noastre produse că vor rămâne fiabile de-a lungul ciclului lor de viață, asigurându-ne totodată clienții că sunt protejați în cazul oricăror probleme neprevăzute, cum ar fi daune accidentale sau amenințări online."

Extinderea garanției
Laptopurile Toshiba sunt renumite pentru fiabilitatea lor, cu toate acestea, cu Garanția No Matter What, clienții sunt asigurați că, în cazul apariției unor probleme improbabile la PC-ul lor, vor putea beneficia de o garanție internațională extinsă la 3 ani, în locul celei standard care oferă doar doi ani.

Daune accidentale
Asigurarea împotriva daunelor accidentale reprezintă cel mai liniștitor aspect al acestei garanții, dată fiind mobilitatea PC-urilor în ziua de astăzi și potențialul risc de accidente ce se pot întâmpla când ne aflăm în mișcare. Chiar dacă utilizatorii își scapă laptopul în mijlocul unei zile foarte aglomerate sau varsă cafea pe tastatură din greșeală, Garanția No Matter What acoperă aceste lucruri și asigură înlocuirea sau repararea oricărui laptop eligibil care a fost obiectul unei distrugeri accidentale. 

Furt
Pentru cei care utilizează laptopurile în spații publice sau în călătorii, riscul de furt nu poate fi ignorat. În cazul nedorit al furtului, utilizatorii Toshiba care și-au înregistrat dispozitivul pentru Garanția No Matter What vor fi eligibili pentru o înlocuire gratuită a laptopului, fie cu același model sau cu unul echivalent modelului deținut. 

Recuperarea datelor
Deseori laptopurile reprezintă spațiul de stocare a amintirilor digitale. Hard-disk-urile pot fi umplute cu videoclipuri și fotografii de familie valoaroase, precum și cu conținut multimedia cum ar fi filme și muzică – astfel că o defecțiune la HDD are toate șansele să fie dezastruoasă. Prin intermediul Garanției No Matter What, Toshiba va înlocui hard-disk-urile defecte și va face tot posibilul să recupereze datele afectate.
McAfee LiveSafe
Garanția No Matter What nu este numai despre reparația distrugerilor apărute după un incident. Toshiba oferă, de asemenea, o licență McAfee LiveSafe pentru un an celor care se înregistrează. Acest lucru conferă un plus de siguranță pentru datele și identitatea utilizatorilor, asigurându-i că dispozitivul lor este protejat de malware, spyware, programe nedorite și multe altele. McAfee LiveSafe oferă și protecție anti-spam și control parental, oferind o reasigurare sporită întregii familii.

Clienții care au achiziționat un laptop eligibil începând cu 1 octombrie 2015 se pot înregistra pentru Garanția No Matter What pe www.nomatterwhatguarantee.com.

Pentru mai multe informatii si raspunsuri la intrebari frecvente privind garantia Toshiba No Matter What descarcati prezentarea (in limba romana, 513K).

1) Se aplică Termeni și Condiții, detaliile complete pot fi găsite la: www.nomatterwhatguarantee.com
2) Țări participante: Austria, Belgia, Bosnia și Herzegovina, Bulgaria, Croația, Cipru, Germania, Grecia, Ungaria, Israel, Italia, Macedonia, Muntenegru, Olanda, Luxemburg, Portugalia, România, Serbia, Slovenia și Spania.

Despre Toshiba

Toshiba Corporation, companie aflată în topul Fortune Global 500, canalizează capabilități de clasă mondială în produse și sisteme electronice și electrice avansate în cinci domenii strategice de business: Energie & Infrastructură, Soluții Comunitare, Sisteme & Servicii de Sănătate, Dispozitive & Componente Electronice și Produse & Servicii Lifestyle. Ghidată de principiile The Basic Commitment of Toshiba Group, “Committed to People, Committed to the Future”, Toshiba promovează operațiunile globale și contribuie la dezvoltarea unei lumi în care generațiile viitoare vor putea avea o viață mai bună.

Fondată în Tokyo în anul 1875, astăzi Toshiba se află în centrul unei rețele globale cu peste 580 companii consolidate, 199,000 angajați în toată lumea și vânzări anuale ce depășesc  6,6 trilioane yeni ($55 bilioane USD). Pentru a afla mai multe despre Toshiba vizitați www.toshiba.co.jp/index.htm.

Toshiba Europe GmbH, cu sediul central în Neuss, Germania, este o filială a Toshiba Corporation, Tokyo.