Acer a lansat la CeBIT două desktop-uri performante – Predator G3600 şi Predator G3100

 

Acer a lansat la CeBIT două noi desktop-uri performante, Predator G3600 şi Predator G3100, dedicate gamerilor şi utilizatorilor aflaţi în căutarea unor sisteme puternice. Ambele desktop-uri folosesc sistemul Easy-Swap Hard Drive Bay, care oferă posibilitatea de a extinde uşor capacitatea de stocare. De asemenea, sistemele vin însoţite de Arcade Deluxe, aplicaţie responsabilă de managementul librăriei digitale.

Acer Predator G3600 a fost conceput special pentru utilizatorii aflaţi în căutarea unui sistem care să ofere o putere de calcul şi o grafică superioare. Folosind procesoare Intel Core a doua generaţie şi cele mai noi soluţii grafice, Acer Predator G3600 este alegerea optimă pentru divertisment HD, jocuri şi aplicaţii pretenţioase la nivel de grafică. Alegerea folosirii noilor procesoare Intel oferă sistemului o performanţă inteligentă ce se adaptează în funcţie de sarcinile primite.

 

Alegerea soluţiilor grafice discrete cu suport pentru DirectX 11 oferă efecte vizuale deosebite, Predator G3600 fiind, de asemenea, un desktop NVIDIA 3D Vision. Acest lucru se traduce prin transformarea experienţei de gaming pentru un utilizator care combină acest sistem cu un monitor Acer GN245HQ 3D şi o pereche de ochelari NVIDIA 3D Vision.

Combinarea chipset-ului Intel H67 Express cu soluţiile grafice premium oferă un divertisment HD de calitate, Predator G3600 deţinând şi o unitate optică Blu-ray Disc.

Pentru a putea oferi o experienţă multimedia completă, Predator G3100 este echipat cu o unitate optică Blu-ray Disc şi un conector HDMI. Este prezent, de asemenea, un TV-tuner hibrid digital şi analog care permite urmărirea posturilor preferate de la televizor şi înregistrarea emisiunilor.

Combinaţia dintre cele mai noi procesoare AMD, placa video ATI Radeon compatibilă DirectX 11 şi chipset-ul AMD 8-Series oferă o performanţă superioară în rularea de jocuri HD şi aplicaţii cu cerinţe mari de sistem, iar viteza de procesare oferită de cele maxim 8 nuclee poate îndeplini chiar şi cele mai preteţioase sarcini.

Predator G3100 oferă o capacitate de stocare suficientă chiar şi pentru cea mai mare librărie digitală, putând fi dispuse în total trei hard disk-uri SATA de mare capacitate (2TB fiecare).
 

Sursa: Agora