Noile solutii de virtualizare Dell pentru desktop-uri duc firmele in era virtuala

 

Solutiile de virtualizare Dell pentru desktop-uri fac ca activitatile de calcul ale firmelor sa poata fi facute, in mod virtual, cu orice dispozitiv, oricand si oriunde, conducand la cresterea productivitatii angajatilor si la reducerea complexitatii managementului IT. Dell ofera o varietate de modele deschise, utile si convenabile pentru livrarea de solutii, pornind de la Virtual Desktop ca Serviciu pana la solutii personalizate, astfel incat sa oferta sa corespunda cerintelor specifice de afaceri si IT ale fiecarei organizatii.

Extinzandu-si portofoliul de solutii, Dell a anuntat disponibilitatea Dell Desktop Virtualization Solutions (DDVS) care utilizeaza servicii pre-impachetate cu hardware si software configurat si testat. DDVS reduce complexitatea proiectarii si implementarii inerente mediilor cu desktop-uri virtualizate si accelereaza adoptarea virtualizarii desktop astfel incat firmele sa se adapteze mai bine schimbarilor datorate unei forte de munca din ce in ce mai mobile si globale.

Portofoliul DDVS este construit pentru a permite clientilor sa utilizeze, in mod virtual, orice dispozitiv de calcul, oricand si oriunde, intr-un mod economic, sigur si predictibil. Bazate pe o arhitectura deschisa, DDVS ofera firmelor Puterea De A Face Mai Multe, oferind componentei IT agilitatea si flexibilitatea necesare asigurarii eficientei organizatiei si imbunatatirii experientei de utilizare.

“Virtualizarea desktop ofera clientilor oportunitatea de a spori productivitatea tehnologica prin simplificarea managementului desktop-urilor, permitand angajatilor sa utilizeze, in mod virtual, orice dispozitiv, oricand, de oriunde,” a declarat Jan Uhrich, Vice Presedinte Dell Solutions. “Avand in vedere atat experienta Dell in managementul intregului set de active hardware si software cat si capabilitatile in servicii, firmele stiu ca solutia este complet unificata si integrata, ajutandu-i sa aibe o organizatie eficienta.”

DDVS sunt disponibile in prezent numai in SUA, urmand sa fie disponibile si in alte tari mai tarziu in anul acesta.

Despre Dell:
Dell (NASDAQ: DELL) asculta clientii si utilizeaza aceste informatii pentru a face tehnologia mai simpla si pentru acrea solutii inovative care ofera valoare reala, pe termen lung. Aflati mai multe in www.dell.com.

Cititi toata stirea aici <<