Notebook-urile Acer Aspire x750 sunt disponibile în România

 

Seria Aspire x750 foloseşte cele mai noi procesoare Intel Core ce deţin tehnologia Turbo Boost 2.0 şi capabilităţi media îmbunătăţite. Noile notebook-uri Acer oferă performanţă inteligentă şi capabilităţi avansate de grafică şi combină puterea de computing turbo cu eficienţa energetică ridicată. Disponibilitatea acestora la ASBIS Romania va fi comunicata ulterior.

Întreaga gamă este dotată cu Clear.fi, noul sistem de la Acer pentru media sharing, bazat pe ideea că este mai uşor pentru utilizator dacă toate fişierele multimedia sunt pur şi simplu aduse într-un singur sistem, cu o interfaţă comună. Indiferent unde s-ar afla.
 

Seria este disponibilă în trei dimensiuni: 35,5 cm (14”), 39,5 cm (15.6”) şi 44 cm (17.3”) – toate cu display-uri HD Acer CineCrystal LED. Toate notebook-urile seriei dispun de cea mai recentă versiune a standardului HDMI.

Sistemul audio optimizat Dolby Advanced Audio v2 audio, cu tehnologiile Audio Optimizer, Audio Regulator, Volume Leveler, Volume Maximizer şi Surround Virtualizer for Built-in, învăluie utilizatorul în cel mai vibrant sunet. Calitatea superioară a sunetului, combinată cu o multitudine de soluţii grafice de înaltă definiţie şi, opţional, cu Blu-ray Disc drive, oferă garanţia unei experienţe de divertisment care captivează toate simţurile.

Touchpad-ul sistemelor este multi-gest, pentru navigare rapidă, în timp ce tastele pentru control media oferă acces uşor la divertisment.

Noile notebook-uri dispun de maxim 16 GB memorie DDR3 (16GB pe AS7750 cu CPU QuadCore), asigurând un timp de reacţie excelent al sistemului şi viteze mari pentru transferul de date. Hard disk-urile de capacitate mare oferă un spaţiu generos, în timp ce Aspire 7750 oferă posibilitatea de a combina un SSD ultrarapid cu un hard disk de capacitate mare.

O gamă largă de soluţii de conectivitate simplifică accesul la Internet. Conexiunea Acer InviLink Nplify 802.11b/g/n Wi-Fi CERTIFIED susţine Acer SignalUp şi oferă conexiuni wireless excelente la un hotspot sau în reţeaua de acasă. Gigabit Ethernet oferă conectivitate wired stabilă; Bluetooth 3.0 opţional permite sharing rapid de date, în timp ce port-ul USB 3.0 ajută la transferul de date de 10 ori mai rapid decât înainte. Webcam-ul Acer Crystal Eye permite derularea conferinţelor video cu contactele de afaceri.

Sursa: Agora