Acer introduce notebook-urile Aspire 5253 si 4253 cu procesoare AMD Fusion

 

Fie ca sunteti in cautarea unui notebook cu performanta superioara, pentru productivitate, fie ca sunteti interesat in capabilitati grafice impresionante pentru divertisment HD, nu mai cauta in alta parte. Noile Aspire 5253 si 4253 sunt solutiile pentru nevoile dvs.!
 

Proiectata pentru productivitate, divertisment in familie si educatia copiilor, seria Aspire x253 face ca activitatile de computing de zi cu zi sa fie mai simple si mai placute, cu posibilitati pentru distractie hi-def, procesare multi-tasking si economii de energie impresionante.
Inimile acestor laptop-uri sunt noile si puternicele Accelerated Processing Unit (APU) E-Series si VISION Engine de la AMD, ce permit vizionarea in perfecte conditii a filmelor HD, HD Internet video streaming, asigura putere de procesare suficienta pentru a rula chiar si cele mai solicitante aplicatii, contine o parte grafica cu capabilitati DirectX® 11 si asigura o durata de viata mai mare a bateriei. Capabilitatile multi-tasking, editarea fisierelor de muzica sau a pozelor, crearea/editarea fimelor cu Aspire x253 – sunt instrumentele perfecte pentru a va exprima creativitatea.
 

Seria Aspire x253 dispune de Clear.fi, noul sistem de partajare media de la Acer bazat pe idea ca este mai simplu daca intreg continutul multimedia este adus simplu intr-un singur sistem cu o interfata comuna. Oriunde ar fi. Clear.fi este o solutie multi-platforma care functioneaza imediat ce este scoasa din cutie, detectand automat dispozitivele cu posibilitati Clear.fi conectate la reteaua wireless de acasa si permitand intregului continut digital sa fie stocat in oricare din acestea si sa fie partajat usor folosind interfata media Clear.fi.
 
Noile Aspire vin in doua formate – 35.5 cm (14”) pentru Aspire 4253 si 39.5 cm (15.6”) pentru Aspire 5253 – cu ecrane high-definition Acer CineCrystal™ LED backlit ce reproduc mai multe detalii si ofera mai multa claritate, pentru mai mult realism. Cu un format 16:9 si high-resolution, seria Aspire x253 asigura o calitate vizuala in high-definition surprinzatoare asigurand o experienta de cel mai inalt nivel in divertismentul cinematic.
 

In plus, cea mai recenta versiune a standardului HDMI® nu numai ca va permite sa vizulizati continutul HD pe ecrane mai mari, dar si ofera suport pentru rezolutiile video extrem de mari care sunt peste sistemele de 1080p si incorporeaza canal dedicat de date, ce permite utilizatorilor sa comaseze stream-urile video, audio si de date intr-un singur cablu si sa beneficieze de toate avantajele dispozitivelor cu posibilitati IP.
 
Viteza puternicelor procesoare ajuta la sporirea productivitatii in timp ce memoria DDR3 (pana la 8GB la Aspire 5253) asigura un timp de raspuns extrem de mic al sistemului si o operare fara intreruperi in cazul sarcinilor multi-tasking. Pentru stocare, hard-discurile de mare capacitate asigura un spatiu generos pentru arhiva digitala. In plus, cititorul de carduri permite transferul si partajarea de fisiere intr-un mod foarte simplu.
 

Protectia impotriva zgarieturilor si a urmelor de degete este realizata prin intermediul unui finisaj texturat, practic, cu un aspect ce se integreaza in peisajul de acasa. Aceste notebook-uri sunt disponibile in trei culori – Mesh Black, Mesh Brown si Mesh Red – cu palm-rest in nuanta si finisaj asortate, asigurand un aspect mai atragator. Tastarea este usoara, mai rapida si mai precisa cu Acer FineTip keyboard datorita tastelor mai mari iar touchpad-ul multi-gesture asigura operarea fara mouse, cu degetul, pentru zoom, rotatii, navigare si browsing.
 
Facute in spiritul protejarii mediului inconjurator, aceste laptop-uri contin tehnologii, materiale si au presupus procese care sa corespunda standardelor internationale. Afisajul este pe baza de lampi LED care asigura o reducere a consumului energetic si o performanta mai buna iar procesoarele eficiente energetic asigura o durata de viata mai mare a bateriei pentru o mobilitate sporita.

Sursa: Acer