Acer Aspire easyStore H341 – păstrează-ţi datele în siguranţă

        CUMPARATI

Muzică, filme, jocuri, documente – cantitatea de informaţii din interiorul calculatoarelor creşte pe zi ce trece, devenind astfel din ce în ce mai greu de gestionat, chiar dacă trecem datele pe CD-uri, DVD-uri sau carduri de memorie.

Rezolvarea acestei probleme este dată de Aspire easyStore H341. Echipamentul are rolul de a stoca, organiza şi proteja întreaga librărie de date digitale, care poate fi apoi accesată de familie sau de prieteni. Acer Aspire easyStore H341 permite de asemenea realizarea unui streaming al conţinutului digital către aplicaţii multiple sau echipamente DLNA, ca de exemplu console de jocuri sau televizoare, făcând astfel posibilă ascultarea unei melodii sau vizualizarea unui film pe un televizor cu o diagonală mare.

Având dimensiuni reduse şi un design bine pus la punct, Aspire easyStore H341 poate susţine 4 hard disk-uri hot-swappable cu o capacitate maximă de 8TB, oferind astfel utilizatorilor spaţiu sufficient de stocare. Plasarea unui hard disk în echipament se realizează rapid şi fără probleme, utilizatorul putând, datorită unei interfeţe online intuitive, să acceseze datele de pe orice calculator conectat la reţeaua locală.

Aspire easyStore poate realiza automat copii de siguranţă a datelor prezente pe calculatoarele utilizatorilor, frecvenţa acestei operaţiuni urmând a fi stabilită de către utilizatori. Astfel, datele vor fi permanent în siguranţă în cazul în care hard disk-ul computerului se defectează sau conţinutul este şters din greşeală.

Echipamentul foloseşte procesorul Intel® Atom™ D410, fiind astfel econom din punct de vedere al consumului de energie electrică. De asemenea, pentru a reduce şi mai mult consumul de energie, echipamentul poate intra pentru o anumită perioadă de timp în mod stand-by ca să poată reveni în funcţiune la o anumită oră, stabilită de utilizator.

Upload-ul de fotografii, filme şi date se realizează rapid şi uşor. Odată realizată conexiunea USB şi apăsat butonul Copy, datele sunt automat sortate şi stocate în fişierele alese de utilizator.

Cu ajutorul unei interfeţe intuitive utilizatorul se poate conecta la server oricând, de oriunde, pentru a încărca sau descărca fişierele dorite.

Aspire easyStore H341 poate fi accesat şi prin Internet, printr-o adresă web personal, securizată.

***

Informaţii detaliate despre produsele Acer şi un catalog cu preţuri, în format PDF, sunt disponibile pe site-ul Acer www.acer-euro.com

Despre Acer

De la înfiinţarea sa în 1976 Acer şi-a atins obiectivul propus eliminând barierele dintre oameni şi tehnologie. La nivel global Acer se situează pe locul al 2-lea pe piaţa totală de PC-uri şi notebook-uri. Un Channel Business Model rentabil şi sustenabil joacă un rol esenţial în creşterea continuă a companiei, iara bordarea sa multi-brand integrează în mod eficient brand-urile Acer, Gateway, Packard Bell şi eMachines pe pieţele din lumea întreagă. Acer luptă să realizeze produse “verzi” şi să îşi stabilească un lanţ de aprovizionare pe principii ecologice, prin colaborarea cu furnizorii săi. Acer are onoarea de a fi Worldwide Partner al Mişcării Olimpice, al Jocurilor Olimpice de Iarnă Vancouver 2010 şi al Jocurilor Olimpice de la Londra, din 2012. Acer Group are 7000 angajaţi în întreaga lume. Veniturile estimate pentru 2009 se ridică la 17,9 miliarde USD. Accesaţi www.acer-group.com pentru mai multe informaţii.

© 2010 Acer Inc. Toate drepturile rezervate. Acer şi logo-ul Acer sunt mărci comerciale înregistrate ale Acer Inc. Alte mărci comerciale, mărci comerciale înregistrate şi/sau mărci de servicii, indicate sau nu, sunt proprietatea respectivilor deţinători.