Produsele Acer si Gateway au fost castigatoarele pentru Japan Good Design Awards

 

Produsele castigatoare: notebook-urile Acer Aspire 8943G si Gateway EC39, smartphone-ul Acer Liquid Metal si monitorul Gateway FHD2303L

Acer si Gateway sunt printre premiantii Japan Good Design, care a devenit o emblema internationala privind design-ul si calitatea exceptionale. Produsele castigatoare sunt: notebook-urile Acer Aspire 8943G si Gateway EC39, smartphone-ul Acer Liquid Metal si monitorul Gateway FHD2303L. Un juriu constand in 70 de persoane a evaluat peste 300 de produse din toata lumea relativ la contributiile lor pentru societate, cultura si mediul global.
 

“Filozofia Good Design Awards – design-ul este un act umanitar pus in slujba societatii umane – este comparabil cu misiunea pe termen lung a lui Acer de a sparge barierele dintre oameni si tehnologie”, a spus dl Gianpiero Morbello, Corporate Vice President Marketing & Branding al Acer Inc.
 
“Ne straduim sa satisfacem necesitatile reale ale clientilor prin ascultarea lor si crearea unor solutii totale, ce incorporeaza design stilat, format confortabil si interfata cu utilizatorul prietenoasa, pentru a asigura o experienta deosebita privind usurinta si placerea in utilizare.”a adaugat dl Morbello.

Notebook-ul Aspire 8943G este un centru multimedia de prima clasa ce asigura cea mai buna calitate in redarea HD personal-theater. Straluceste datorita unui impresionant ecran de inalta performanta full HD CineCrystal LED de 18.4 inch si a iesirii HDMI alaturi de Dolby® Home Theater v3 si cinci boxe scu subwoofer tunate profesional.

Notebook-ul Gateway EC39. Facand parte din linia de PC-uri ultra-portabile Gateway EC Series, EC39 incorporeaza o multitudine de caracteristici si tehnologii intr-un design compact ce masoara mai putin de 2 cm pe latura cea mai mica. EC39 din varful gamei beneficiaza de un design pe baza de aluminiu usor, cu un format frumos, asigurand un produs cu un aspect clasic, curbat.

Smartphone-ul Acer Liquid Metal stabileste un nou nivel in ceea ce priveste viteza si stilul, esentiale pentru cei a caror viata este centrata pe mesagerie, social media si video streaming si pentru aceia care au nevoie de acces permanent la email. Prevazut cu procesoare noi, motor Android si conectivitate wireless, Acer Liquid Metal permite un web browsing rapid si eficient. Durata mare a bateriei si suportul complet pentru toate paginile de internet pe un ecran mare 3.6” WVGA asigura o experienta de utilizare deosebita.

Monitorul Gateway FHD2303L. Noul monitor 23” high-definition LED de la Gateway combina tehnologia de varf cu un contrast extrem de mare de 12,000,000:1 si o functionalitate superba intr-un design subtire, prietenos cu mediul.