Acer Aspire One Happy îţi colorează viaţa

        CUMPARATI

 

Manno, 13 octombrie 2010 – Culorile sunt o parte importantă a vieţii noastre, ne îmbrăcăm şi ne înconjurăm de nuanţe plăcute ochiului pentru a ne oferi o stare bine în fiecare zi, ne fac să zâmbim sau ne declanşează amintiri. Acesta este unul din motivele pentru care Acer a lansat noua gamă de netbook-uri Acer Aspire One Happy. În proiectarea acesteia Acer a apelat la patru nuanţe deosebite care pot face dintr-un netbook un accesoriu în pas cu moda: Candy Pink, Lavender Purple, Lime Green şi Hawaii Blue.

Poţi adăuga un plus de feminitate şi originalitate vieţii tale cu modelul Candy Pink sau poţi da dovadă de eleganţă şi rafinament cu cel de culoare Lavender Purple. Pentru optimism poţi folosi modelul Lime Green şi poţi simţi prospeţimea oceanului şi a cerului cu Hawaii Blue. Fiecare dintre aceste modele reprezintă următoarele trenduri digitale pentru tinerii care au nevoie de mobilitate şi care doresc să îşi definească propria personalitate.

Să fii conectat cu familia şi cu prietenii este foarte uşor cu Acer Aspire One Happy, acesta fiind prevăzut atât cu sistemul de operare Android cât şi cu Windows 7. Pentru a interacţiona cu prietenii prin intermediul reţelelor sociale Android este ideal, iar dacă ai nevoie de productivitate poţi trece la Windows 7 fără a restarta sistemul.

Fie că eşti acasă sau pe drum, Aspire One Happy îţi asigură o autonomie de 8 ore pentru ca tu să nu porţi grija cablurilor. Ai timp suficient pentru a sta conectat la reţelele sociale, pentru a termina proiectele necesare la şcoală sau muncă, sau să-ţi verifici mailul şi să navighezi pe net cât de mult vrei chiar şi în autobuz. Când ai nevoie să-l încarci, adaptorul Acer MiniGo face ca în drumul tău să nu fii deranjat de greutate în plus, asta datorită adaptoarelor de reţea interschimbabile.  

Mai mult decât atât, Acer Aspire One Happy încorporează toate tehnologiile de comunicaţie avansate precum Wi-Fi CERTIFIEDpentru conexiune wireless şi placă de reţea Fast Ethernet pentru conexiune LAN. Alte opţiuni de care beneficiază netbook-urile sunt conexiune 3G şi Bluetooth.

Poţi purta netbook-ul Acer Aspire One Happy în rucsac sau chiar în poşetă fără să-l observi. Deşi este foarte subţire (doar 24mm) şi foarte uşor (1,25 kg pentru modelele cu baterie de 6 celule), acesta are un ecran de 28 de cm (10.1”), cu o raţie de 16:9, ideal pentru discuţii pe net, navigare sau streaming video. Pentru performanţe mai bune şi economie energetică beneficiază de tehnologia LED.

Datorită tastaturii ergonomice cu taste mari şi a touch-pad-ului multigesture, ideal pentru navigarea prin documente mari, rotirea de imagini şi funcţia de zoom, Acer Aspire One Happy este optim pentru şcoală şi muncă. Pentru relaxare poţi avea o discuţie faţă în faţă cu cineva drag prin intermediul camerei web Acer Crystal Eye şi a microfonului.

 

 

 

 

 

 

Pentru procesare, poţi alege între procesorul Intel Atom N450 sau noul procesor performant şi economic Intel Atom N550 dual-core. Acer Aspire One Happy mai este prezăzut cu până la 2GB memorie şi o gamă variată de aplicaţii ce îţi vor permite să navighezi pe Internet, să trimiţi clipuri şi poze, să asculţi muzică şi chiar să îţi termini referatul pentru şcoală sau raportul pentru muncă. Grafica de calitate este asigurată de Intel® Graphics Media Accelerator 3150. Pentru a stoca informaţii, hard-disk-ul de 250 GB este suficient iar card reader-ul multi-in-one asigură un transferul uşor de date.

Respectarea standardelor RoHS şi WEEE înseamnă că în producţia acestor netbook-uri s-a luat în considerare protejarea mediului, iar autonomia prelungită alături de adaptorul Acer MiniGo şi monitorul LED sunt în conformitate cu exigenţele standardului Energy Star®.

***

Informaţii detaliate despre produsele Acer şi un catalog cu preţuri, în format PDF, sunt disponibile pe site-ul Acer www.acer-euro.com

Despre Acer

De la înfiinţarea sa în 1976 Acer şi-a atins obiectivul propus eliminând barierele dintre oameni şi tehnologie. La nivel global, Acer se situează pe locul al 2-lea pe piaţa totală de PC-uri şi notebook-uri. Un Channel Business Model rentabil şi sustenabil joacă un rol esenţial în creşterea continuă a companiei, iar abordarea sa multi-brand integrează în mod eficient brand-urile Acer, Gateway, Packard Bell şi eMachines pe pieţele din lumea întreagă. Acer luptă să realizeze produse “verzi” şi să îşi stabilească un lanţ de aprovizionare pe principii ecologice, prin colaborarea cu furnizorii săi. Acer are onoarea de a fi Worldwide Partner al Mişcării Olimpice, al Jocurilor Olimpice de Iarnă Vancouver 2010 şi al Jocurilor Olimpice de la Londra, din 2012. Acer Group are 7000 de angajaţi în întreaga lume. Veniturile estimate pentru 2009 se ridică la 17,9 miliarde USD. Accesaţi www.acer-group.com pentru mai multe informaţii.

© 2010 Acer Inc. Toate drepturile rezervate. Acer şi logo-ul Acer sunt mărci comerciale înregistrate ale Acer Inc. Alte mărci comerciale, mărci comerciale înregistrate şi/sau mărci de servicii, indicate sau nu, sunt proprietatea respectivilor deţinători.