Acer S243HL a obţinut premiul iF pentru design

Un comitet internaţional de experţi a apreciat pe baza a numeroase criterii, inclusiv arta designului, alegerea materialelor, compatibilitatea cu mediul şi funcţionalitatea. iF consideră că participarea la competiţia pentru premiile iF pentru design demonstrează dorinţa de inovare şi

        CUMPARATI

curajul de a concura cu ceilalţi.

Monitorul Acer S243HL LCD are o grosime de lamă, sub o jumătate de inch, care creează un aspect minimalist, profesionist. Este încadrat într-o ramă clasică, neagră şi are o formă asimetrică, unică. La designul de o simplitate elegantă adaugă formă o balama cilindrică în partea din spate şi un picior în formă de L cu finisaj metalic mat, accentuat de un indicator luminos cu led albastru discret când este pornită alimentarea.

De asemenea, monitorul are un difuzor integrat discret şi un raport de contrast până la 8.000.000 : 1. Datorită tehnologiei cu leduri albe fără mercur, se obţine o economie de energie până la 63%, care protejează mediul. S243HL este o combinaţie reuşită între estetica aspectului şi performanţele de vârf.

În trimestrul al treilea din 2009, Acer s-a clasat pe a treia poziţie pe piaţa monitoarelor din Europa, Orientul Mijlociu, din cele două Americi şi din regiunea Asia – Pacific, potrivit datelor DisplaySearch.

Pentru informaţii suplimentare privind detaliile şi disponibilitatea produsului, accesaţi www.acer.com pentru a localiza cea mai apropiată sucursală Acer.

Despre Acer

Încă de la fondarea sa, în 1976, Acer a urmărit obiectivul de a desfiinţa barierele dintre oameni şi tehnologie. Acer este al treilea producător mondial de computere personale şi al doilea producător de notebook-uri, cu cea mai ridicată rată de creştere dintre primii cinci competitori. Un model profitabil şi durabil de canale de afaceri asigură creşterea continuă a Acer, în timp ce aplicaţiile reuşite ale Gateway şi Packard Bell completează anvergura globală a companiei, întărind prezenţa acesteia în SUA şi consolidând poziţia puternică din Europa. Acer este onorată de calitatea de Partener Global al Mişcării Olimpice pentru organizarea Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Vancouver din 2010 şi a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012. Grupul Acer are peste 6000 de angajaţi în întreaga lume. Veniturile din 2008 s-au ridicat la 16,65 miliarde de dolari. Pentru informaţii suplimentare, accesaţi www.acer-group.com.

© 2009 Acer Inc. Toate drepturile rezervate. Acer şi logoul Acer sunt mărci comerciale înregistrate ale Acer Inc. Alte mărci comerciale, mărci comerciale înregistrate şi / sau mărci de servicii indicate sau menţionate în alt mod aparţin proprietarilor respectivi.