Acer Stream: soluţia perfectă de entertainment

        CUMPARATI

Berlin, 3 septembrie 2010 – Acer a prezentat în cadrul IFA smartphone-ul Acer Stream, o bijuterie tehnologică ce beneficiază de conectivitate impresionantă, senzitivitate ireproşabilă şi alte tehnologii de ultimă generaţie. 

Acer Stream este un smartphone multimedia high-end cu o grosime de doar 11,2mm, optimizat pentru utilizatorii care doresc să vizioneze filme, să asculte muzică sau să navigheze pe Internet ca şi cum ar fi în faţa unui desktop sau laptop. Cu un design elegant şi minimalist, carcasa smartphone-ului Acer Stream este produsă dintr-un material rezistent, iar caracteristicile sale tehnice îl fac potrivit până şi pentru cei mai pretenţioşi utilizatori.

Principalele caracteristici care individualizează produsul:

Calitatea excelentă a display-ului este datoratătouchscreen-ului AMOLED de 3,7 inchi cu 1,67 milioane de culori. Contrastul superior (2000:1) face ca imaginea să fie clară indiferent de mediu şi de condiţiile de luminozitate. Mai mult decât atât, acest tip de ecran consumă mai puţină energie, lucru care se traduce printr-o durată de viaţă mai mare a baterie.

Conectivitate 3G+ rapidă pentru streaming: download HSDPA de 7,2 Mbps, Bluetooth şi WiFi n datorită cărora transferul de conţinut multimedia este mai rapid ca oricând.  

Putere şi performanţă: procesorul Qualcomm Snapdragon de 1GHz, împreună cu cei 512MB RAM fac din Acer Stream unul dintre cele mai rapide telefoane inteligente de pe piaţă. Sistemul de operare din spatele modelului Stream este Android versiunea 2.1, cunoscută şi sub numele de Éclair.

Caracteristici multimedia de calitate superioară ce permit filmarea HD de până la 720p. Ascultarea muzicii preferate sau a unui post radio cu RDS este acum mult mai plăcută datorită calităţii oferite de Dolby Mobile. Aceasta oferă un bass puternic şi o claritate deosebită a sunetului. Tehnologia UPnP permite schimbul de informaţii cu alte dispozitive. Mai mult decât atât, Acer Stream dispune de o cameră foto de 5MP precum şi de un sistem GPS care permite anexarea de coordonate geografice pozelor şi clipurilor video realizate. O altă caracteristică deosebită este echiparea cu un port HDMI prin care Acer Stream se poate conecta la orice televizor ce dispune de un asemenea port.

  Mai multă memorie: Acer Stream dispune de o memorie internă tip flash de 2GB, ideală pentru aplicaţii şi jocuri 3D, iar cardul de memorie inclus de 8GB şi posibilitatea de extindere de până la 32GB oferită de slot-ul micro-SD permit stocarea conţinutului multimedia dorit.  

 Acer Stream dispune de o interfaţă complet nouă ce se focalizează pe ceea ce este esenţial pentru utilizatori şi care permite acces simplu şi rapid către aplicaţii.

Beneficii principale:

–       citirea de informaţii de pe ecran, chiar dacă telefonul este blocat;

–       pornirea aplicaţiilor preferate cu o singură atingere;

–       trecerea rapidă de la o aplicaţia la alta;

–       customizarea telefonului după anumite preferinţe;

–       oferirea de animaţii şi grafică de calitate.

Social şi distractiv: Toate aplicaţiile uzuale sunt preinstalate: Acer Spinlets pentru ascultarea de muzică, nemo Player pentru a profita la maxim de conţinutul multimedia, Acer urFooz pentru a crea o “sosie” virtuală care poate fi anexată la profilul tău şi ulterior postată pe reţelele sociale preferate, Facebook™ şi Twidroid fiind perfect integrate.

Acer Stream este o sursă inepuizabilă de entertainment care îţi permite să te bucuri de cele mai avansate tehnologii şi aplicaţii.

***

Informaţii detaliate despre produsele Acer şi un catalog cu preţuri, în format PDF, sunt disponibile pe site-ul Acer www.acer-euro.com

Despre Acer

De la înfiinţarea sa în 1976 Acer şi-a atins obiectivul propus eliminând barierele dintre oameni şi tehnologie. La nivel global, Acer se situează pe locul al 2-lea pe piaţa totală de PC-uri şi notebook-uri. Un Channel Business Model rentabil şi sustenabil joacă un rol esenţial în creşterea continuă a companiei, iar abordarea sa multi-brand integrează în mod eficient brand-urile Acer, Gateway, Packard Bell şi eMachines pe pieţele din lumea întreagă. Acer luptă să realizeze produse “verzi” şi să îşi stabilească un lanţ de aprovizionare pe principii ecologice, prin colaborarea cu furnizorii săi. Acer are onoarea de a fi Worldwide Partner al Mişcării Olimpice, al Jocurilor Olimpice de Iarnă Vancouver 2010 şi al Jocurilor Olimpice de la Londra, din 2012. Acer Group are 7000 angajaţi în întreaga lume. Veniturile estimate pentru 2009 se ridică la 17,9 miliarde USD. Accesaţi www.acer-group.com pentru mai multe informaţii.

© 2010 Acer Inc. Toate drepturile rezervate. Acer şi logo-ul Acer sunt mărci comerciale înregistrate ale Acer Inc. Alte mărci comerciale, mărci comerciale înregistrate şi/sau mărci de service, indicate sau nu, sunt proprietatea respectivilor deţinători.