Seagate la IFA 2010, la Berlin

Internationale Funkausstellung (IFA) este una din cele mai mari expozitii comerciale de produse electronice de larg consum si echipamente de uz casnic.

CUMPARATI

 

 Go Flex

A 50-a editie a IFA isi deschide oficial portile in 3 septembrie si va fi deschisa pana in 8 septembrie. IFA atrage reprezentati ai industriei din intreaga lume. Acest eveniment comercial are rolul de informare globala si platforma de afaceri. 

Experti internationali din industrie, comert, domenii de afaceri si media viziteaza IFA, unde producatorii de echipamente electronice si de uz casnic isi prezinta ultimele produse si inovatii. IFA este cea mai mare expozitie comerciala pentru grupul tinta respectiv, vizitata de peste 100.000 de experti si cu un public de aproape un sfert de milion de vizitatori.

Informatii suplimentare despre IFA sunt disponibile online la http://www1.messe-berlin.de/vip8_1/website/Internet/Internet/www.ifa-berlin/englisch/ABOUT-IFA/index.html

 

Seagate la IFA

Ca o demonstratie a pozitiei de varf in materie de tehnologie si inovatie, Seagate isi va expune produsele in premiera si alte produse inovatoare de larg consum in salonul 17, standul 115.

Seagate va expune majoritatea produselor din familia FreeAgent GoFlex, inclusiv FreeAgent GoFlex Ultra-portable, FreeAgent GoFlex Pro, FreeAgent GoFlex Desk, FreeAgent GoFlex Net, FreeAgent GoFlex TV, accesorii FreeAgent GoFlex si cel mai nou produs din gama, FreeAgent GoFlex Home.

  • Unitatile de hard disk portabilecu cel mai usor upgrade din lume
  • Ofera o modalitate complet personalizata de accesare a activitatilor digitale
  • Revolutioneaza industria, oferind o modalitate usoara de upgrade al interfetei
  • Pot fi utilizare atat la computere Windows, cat si Mac

La Berlin vor mai fi expuse si echipamente de stocare orientate catre clientii individuali, cum ar fi Barracuda XT si unitatea hibrid SSD Momentus XT anuntata recent.

·         Barracuda XT a fost prima unitate de pe piata prevazuta cu noua interfata SATA de 6 Gb/s

·         Unitatea Barracuda XT ofera combinatia suprema de capacitate si performante, pentru performante ridicate

·         Unitatea hibrid SSD de inalta performanta Momentus XT pentru notebook

·         Proiectata special pentru laptopuri de varf si statii de lucru mobile, pentru laptopuri de inalta performanta pentru jocuri si pentru incinte externe rapide.

·         Acest compromis perfect intre unitatile SSD si de hard disk ofera niveluri scazute de temperatura, zgomot si vibratii si este disponibil la capacitati pana la 500 GB.

.

In fine, la standul Seagate vor fi prezentate solutiile pentru vanzare cu amanuntul  BlackArmor, inclusiv BlackArmor NAS 440 si BlackArmor NAS 220.

  • O solutie de stocare in retea completa, specifica pentru firmele mici, proiectata pentru asigurarea unei durate de functionare si a unei integritati a datelor optime, in vederea asigurarii continuitatii activitatii pentru pana la 50 de statii de lucru
  • Protejeaza continuu si automat datele vitale ale firmei, cu ajutorul copierii de rezerva a intregului sistem
  • Usor de intretinut fara instrumente si usor de permutat
  • BlackArmor NAS220 este o solutie de stocare conectata la retea specifica pentru firmele mici, proiectata pentru a asigura stocarea si copierea de rezerva centralizata a datelor, ceea ce permite asigurarea continuitatii activitatii pentru pana la 20 de computere
  • Se livreaza cu doua hard disk-uri Seagate, cu consum redus de energie si fiabile, care pot fi inlocuite, permitand upgrade-ul cu unitati de capacitate mai ridicata, pe masura cresterii firmei.