D-LINK începe livrarea routerelor performante ADSL 802.11n compatibile cu Windows 7

Bucureşti, 1 Decembrie, 2009 – D-Link, furnizor de soluţii complete de networking pentru utilizatori individuali şi companii, începe livrarea routerelor performante

        CUMPARATI

ADSL 802.11n compatibile cu Windows 7. DSL-2740B permite mai multor utilizatori din reţeaua de acasă sau de la birou să beneficieze de transmisie rapidă multimedia şi de date, alături de o vastă gamă de caracteristici de securitate.

Programul Logo “Compatibil cu Windows 7” este conceput pentru a sprijini companiile să dezvolte sisteme şi dispozitive ce au fost testate pentru a avea certitudinea că întrunesc standardele Microsoft pentru Windows 7. Versiunea îmbunătăţită a routerului DSL-2740B prezintă aceste garanţii, bazate pe performanţă şi integrare facilă a caracteristicilor noului sistem de operare*.

“Routerul modem Wireless N ADSL2+produs de către D-Link este ideal pentru accesul mai multor utilizatori din reţeaua de acasă sau de la birou, care doresc să beneficieze de o interfaţă wireless de mare viteză integrată pentru a descărca sau încărca imagini, fişiere, muzică şi e-mail-uri de pe Internet, cu uşurinţă şi în deplină siguranţă”, explică Osbert Ong, D-Link Europe’s Head of Product Management. “Configurarea automată şi capabilităţile de conectivitate ale Windows 7 va ajuta utilizatorii să profite de celelalte funcţionalităţi deja existente în reţelele şi dispozitivele lor”, afirmă Bogdan Mihalcea, Country Sales Manager D-Link România.

Acest router modem integrează cele mai recente standarde ADSL (ADSL2/2+) şi suportă viteze de download de până la 24 Mbps şi 1 Mbps pentru upload. Deşi routerele modem ADSL se conectează direct la telefon pentru acces broadband, acest model asigură mai mult de atât, în sensul că permite utilizatorului să atribuie unul dintre porturile Ethernet ca fiind interfaţa WAN a routerului. Aceasta face posibilă conectarea DSL-2740B la orice alt serviciu Internet non-ADSL cum ar fi modem de cablu sau modem STB TV (set-top box). Clienţii îşi pot utiliza routerul DSL-2740B indiferent de tipul furnizorului de servicii Internet ales.

Din punct de vedere wireless, routerul include tehnologia ultra-rapidă 802.11n, recent ratificată de către IEEE, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot avea semnal în orice zonă a locuinţei lor. Criptarea wireless, de multe ori evitată de către utilizatori, acum este uşor de realizat mulţumită butonului de Wi-Fi Protected Setup (WPS). Acest router este perfect compatibil şi cu dispozitivele wireless anterioare 802.11b/g şi include 4 porturi Ethernet pentru conectarea PC-urilor, a print serverelor şi a altor dispozitive.

Alte caracteristici includ VPN IPSec pass-through, cu Stateful Packet inspection (SPI), Event Viewer detaliat şi Quality of Service (QoS) pentru utilizatorii ce doresc să aibă conectivitate neîntreruptă.

* “Compatibil cu Windows 7” se aplică doar versiunii celei mai recente a DSL-2740B

*       *       *

Despre D-Link:

Sărbătorind 23 de ani de "reţele construite pentru oameni", D-Link a evoluat, devenind un designer, developer şi producător mondial de produse pentru reţele, aplicaţii cu lăţime mare de bandă, electronice digitale şi comunicare de voce şi date, cu o valoare de un miliard de dolari. 21% din toate switching port-urile LAN, la nivel mondial, sunt fabricate de D-Link, iar acest procent este depăşit doar de Cisco. Soluţiile companiei sunt ideale pentru mediile din locuinţa digitală, întreprinderile mici şi mijlocii (IMM-uri) şi marile companii. D-Link a fost recent inclusă în ‘Info Tech 100’ realizat de BusinessWeek Magazine, o listă cu cele mai bune companii de IT.

În Europa, D-Link are 20 de birouri, sediul său central fiind la Londra. Regiunea reprezintă un element strategic de maximă importanţă pentru companie, generând o treime din veniturile sale la nivel mondial. Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.dlink.ro.