Seriile A APUs de la AMD

CUMPARA ONLINE

 AMD A-SeriesPprocessors 


De la lansarea pe piaţă anul trecut, unităţile de procesare accelerată AMD A-Series (APU) au câştigat o reputaţie bine meritată şi un record absolut în ceea ce priveşte raportul preţ/ performanţă datorită abilităţii unice a acestora de a livra o tehnologie grafică de talie mondială, la un nivel discret şi o putere de procesare impresionantă pe un singur chip.

Cu alte cuvinte, APU=CPU+GPU

Realinierea mărcii APU A-Series pentru canalul dedicat componentelor

 

Deja în curs de apariţie şi cu o extindere la nivel mondial, canalul dedicat componentelor va oferi o garanţie pentru vânzări şi marketing care reflectă o schimbare strategică în modul în care AMD îşi marchează tehnologiile sale APU prezente şi viitoare.

În locul componentei noastre, produsele APU care beneficiază de aceeaşi marcă VISION şi nomenclatura A-series ca şi canalul produselor de consum retail, AMD va implementa acum o metodologie a siglei componentei—specifică canalului—pentru a pune un mai mare accent pe componenta APU individuală.

Ecuaţia APU=CPU+GPU

ASBIS are plăcerea să ofere întreaga gamă de produse AMD APU  pentru acest canal. Vă rugăm să accesaţi B2B marketplace sau să contactaţi managerul regional ASBIS  pentru  a obţine informaţii complete privind produsele APU disponibile şi preţurile acestora.