Procesorul AMD FX-4320

Procesorul AMD FX-4320

BUY ONLINE

AMD FX-4320 processor

Toate aparitiile de jocuri de top inainte de vacanta au confirmat acelasi lucru – a sosit vremea jocurilor optimizate pe multi-core. Procesoarele Quad-Core reprezina o cerinta minima pentru ultimele jocuri aparute. AMD are un raspuns in acest sens, in forma celei mai accesibile game de procesoare quad-core FX, seria 4320.

Tehnologia Turbocore permite procesorului sa ruleze la viteze de pana la 4.2 GHz, astfel ca jucatorii au la dispozitie suficiente resurse pentru a avea parte de o experienta de joc fara compromisuri. Acest procesor va permite oricarui utilizator cu cunostiinte minime de overclocking sa obtina performantele suplimentare oferite de cele patru nuclee.

In ultimii ani, AMD a colaborat indeaproape cu Microsoft pentru dezvoltarea noului DirectX 12 API, care, printre altele, realizeaza optimizarea sistemului pentru procesoarele multi-core. Astfel, multe jocuri DirectX 12 care se vor lansa la inceputul anului viitor vor beneficia de maxim de perfomanta din partea celor mai accesibile procesoare FX, cum ar fi FX-4320.

AMD FX-4320 este o arma obligatorie din arsenalul oricarui gamer, pretul sau foarte accesibil deschizand orizontul catre performante de top pentru utilizatorii cu bugete limitate