Versatilitate exceptionala pentru data center-ul dumneavoastra

Familia de procesoare Intel Xeon E5-2600 v3 si E5-1600 v3

BUY ONLINE

Intel® Xeon® processor E5 family

Avand la dispozitie un data center eficient si agil, dotat cu procesoare din familiile Intel® Xeon® E5-2600 v3 si Intel® Xeon® E5-1600 v3, organizatia dumneavoastra poate raspunde rapid la schimbarile mediului de business si va fi protejata de atacuri cibernetice..

Proiectate astfel incat puterea de procesare, stocarea si reteaua sa functioneze optim impreuna, ultimele procesoare Intel® Xeon® fac fata provocarilor de azi si pun bazele data center-ului modern de maine.

Read the product brief >  
See the overview animation > 

Ultimii membri ai familiei de procesoare Intel® Xeon® E5 ofera combinatia optima intre performante, capabilitati incorporate si eficacitate a costurilor. Sunt perfect adaptate provocarilor actuale ale tehnicii de calcul, prin facilitarea implementarilor de Cloud, prin accelerarea performantei pentru sarcini de varf, stocare inteligenta si analiza a datelor.

View the performance video >   
View performance world records >  

Tehnologia de virtualizare incorporata ofera performante mai rapide pentru procesele de virtualizare de baza si imbunatateste controlul serviciilor.

Imbunatatiti capacitatea dumneavoastra de a va proteja datele si infrastructura cu abilitati fundamentale de securitate asistata hardware