Această Unitate de Procesare Accelerată (APU) Seria A din a patra generaţie cu 12 Nuclee de Calcul (4CPU + 8 GPU) eliberează potenţialul APU datorită caracteristicilor Heterogeneous System Architecture (HSA) şi se mândreşte cu  puternicele carduri grafice AMD Radeon™ Seria R7 pentru performanţă extraordinară la utilizarea oricărei aplicaţii1

AMD lanseaza Noile APUs pentru System Builder si DIY Market

BUY ONLINE

Unităţi de procesare accelerată
AMD A10-7800 şi A8-7600 APU

AMD (NYSE: AMD) a lansat noua Unitate de Procesare Accelerată (APU) AMD A10-7800 la canalul de componente. Această Unitate de Procesare Accelerată (APU) Seria A din a patra generaţie cu 12 Nuclee de Calcul (4CPU + 8 GPU) eliberează potenţialul APU datorită caracteristicilor Heterogeneous System Architecture (HSA) şi se mândreşte cu  puternicele carduri grafice AMD Radeon™ Seria R7 pentru performanţă extraordinară la utilizarea oricărei aplicaţii1,2 Împreună cu aplicaţia Mantle API a AMD, unitatea de procesare accelerată AMD A10-7800 asigură o performanţă accelerată comparativ cu alte produse selectate AMD Gaming Evolved ale partenerilor.3

Arhitectură revoluţionară

  • Până la 12 Nuclee de Calcul (Compute Cores) (4 CPU + 8 GPU) livrează o performanţă uluitoare şi o viteză de răspuns excelentă, care optimizează capacitatea unităţii de procesare accelerată în raport cu diverse sarcini de lucru, aplicaţii şi jocuri extreme
  • Noua arhitectură inovativă Heterogeneous System Architecture (HSA) permite colaborarea armonioasă dintre CPU şi GPU împărţind şi distribuind rapid sarcinile către nucleele adecvate pentru atingerea unor noi nivele de performanţă şi eficienţă la calculatoarele desktop şi notebook-uri, deschizând orizonturile unei noi ere a funcţiilor de calcul cu nuclee de calcul.
  • Premiata arhitectură Graphics Core Next cu interfaţă grafică AMD Radeon™ seria R7 şi capacitate de calcul face din ea o alegere de top pentru jucătorii care aşteaptă doar ce e mai bun.
  • Suport pentru rezoluţii UltraHD (4K) şi noi funcţii îmbunătăţite de post-procesare video care fac fişierele video 1080p să arate uluitor atunci când sunt rulate pe un ecran sau TV UltraHD.

Unităţile de procesare accelerată AMD Seria A aduc un nivel superior al experienţelor de joc şi IT la folosirea calculatoarelor desktop,” a declarat Bernd Lienhard, vice-preşedinte corporatist şi director general, Client Business Unit, AMD. “Cu suport pentru celebra aplicaţie AMD Mantle API care simplifică optimizările de jocuri pentru programatori şi dezvoltatori pentru a debloca un nivel de performanţă în timpul jocului fără precedent, transformând lumea dezvoltării de jocuri pentru a furniza jocuri mai bune, mai rapide pentru calculatoare.”

 

Echipate cu tehnologiile AMD Quick Stream, AMD Steady Video şi AMD TrueAudio, unităţile de procesare accelerată AMD Seria A le îmbină pentru a oferi funcţii audio şi video veridice4. Utilizând o opţiune configurabilă de proiectare putere termică (cTDP), entuziaştii pot ajusta acum unităţile pentru eficienţă sporită. În plus, AMD a anunţat şi lansarea unităţilor de procesare accelerată AMD A8-7600 şi AMD A6-7400K, ideale pentru consumatorii care caută un upgrade pentru aplicaţiile lor şi pentru experienţa la lucrul cu PC-ul. Datorită infrastructurii unificatoare FM2+ pentru unităţile de procesare accelerată AMD, utilizatorii pot construi factori de formă mai mici pentru sisteme de joc şi sisteme tip home theatre (HTPC). 

  A10-7800 AMD RADEON™ R7 GRAPHICS A8-7600 AMD RADEON™ R7 GRAPHICS A6-7400K AMD RADEON™ R5 GRAPHICS
COMPUTE CORES 12 
(4 CPU + 8 GPU)
10 
(4 CPU + 6 GPU)

(2 CPU + 4 GPU)
MAX TURBO/
CPU FREQUENCY
3.9/3.5 GHz 3.8/3.1 GHz 3.9/3.5 GHz
HSA FEATURES Yes Yes Yes
AMD TRUEAUDIO
TECHNOLOGY
Yes Yes Yes
MANTLE SUPPORT Yes Yes Yes
AMD CONFIGURABLE TDP Optimized (45W) Optimized (45W) Optimized (45W)

În plus, cu memoria AMD Radeon™, utilizatorii pot beneficia de tehnologia AMD AMP pentru intensificarea experienţei de joc la folosirea memoriei AMD Radeon™ din Seria pentru Jocuri R9 2400 care a fost testată şi certificată pentru unităţile de procesare accelerată AMD A105,6. Unităţile de procesare accelerată AMD Seria A sunt disponibile acum la nivel mondial la e-taileri, retaileri şi integratori de sistem selectaţi.

 

1. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi amd.com/computecores
2. Disponibilă numai la aplicaţiile ce permit HSA
3. Este necesar suport pentru aplicaţia Mantle.
4. Tehnologia AMD TrueAudio este oferită de unităţile selecte de procesare grafică oferite de  AMD Radeon™ R9 şi R7 200 şi este proiectată pentru a îmbunătăţi realismul acustic. Jocul sau aplicaţia trebuie să fie activat/ă. Nu toate echipamentele audio sunt compatibile cu toate efectele audio; este posibil să fie necesare echipamente audio suplimentare pentru a beneficia de unele efecte audio. Nu toate produsele sunt dotate cu toate tehnologiile — întrebaţi producătorul componentei sau al sistemului pentru anumite funcţii.
5. Dataram Corporation şi alte mărci de corporaţii, vând, oferă suport şi garanţie pentru memoria AMD Radeon. Verificaţi la vânzătorii sistemului şi memoriei dumneavoastră  pentru a vă asigura că Memoria AMD este compatibilă cu sistemul dumneavoastră. Siglele şi mărcile comerciale AMD şi AMD Radeon sunt folosite de Dataram şi alte corporaţii sub licenţă.
6. Sunt proiectate profiluri ale memoriei pentru a spori performanţa sistemului folosind profiluri pre-definite de memorie. Profilurile AMP sunt disponibile numai pe platformele AMD compatibile şi profilurile XMP sunt disponibile numai pe platformele Intel. Placa de bază şi modulul de memorie DDR3 trebuie să fie compatibile cu AMP sau XMP pentru a putea descărca profilurile predefinite. Verificaţi la producătorul plăcii de bază şi la producătorul memoriei sistemului pentru a vă asigura că acestea sunt compatibile cu AMP sau XMP.