Verifica cea mai avansata tehnologie APU de la AMD

Evolueaza cu tehnologia AMD

Cumpara online

Procesoarele AMD Seria A

 

Aţi văzut cea mai recentă tehnologie APU oferită de AMD? Atât de revoluţionară, provoacă însăşi definiţia unui procesor cu până la 12 Nuclee de Calcul (4 CPU + 8 GPU) şi Arhitectură inovativă Graphics Core Next (GCN).

1. Tehnologia AMD TrueAudio

Arhitectura CORE utilizează tehnologia AMD TrueAudio – echipată cu sunet audio de tip surround cu 32 de canale pentru a putea auzi aplicaţiile din toate unghiurile. Datorită realismului audio impresionant şi recunoaşterii de voce mai exactă, aplicaţiile nu au nicio şansă.3
www.amd.com/trueaudio

2. Armură HSA

Armura CORE utilizează Arhitectura Heterogeneous System Architecture (HSA) pentru a oferi protecţie împotriva unor aplicaţii bogate în resurse pentru ca acesta să poată lucra eficient şi atunci când este vorba despre cele mai provocatoare sarcini. Aflaţi mai multe despre cum HSA poate accelera sistemul dumneavoastră: 
www.amd.com/hsa

3. Lamă de înaltă frecvenţă

Lama de înaltă frecvenţă a arhitecturii CORE este prevăzută cu tehnologia AMD Turbo Core care deblochează resursele de care aveţi nevoie pentru a jongla cu aplicaţiile. Produsele Black Edition sunt deblocate împingând limitele performanţei dincolo de standard. Aflaţi mai multe despre evoluţia unităţilor de procesare accelerată AMD: 
www.amd.com/aseriesapu

4. NUCLEU de calcul

Unităţile de procesare accelerată revoluţionare AMD din Seria A includ până la 12 Nuclee de Calcul (4 CPU + 8 GPU). Această arhitectură unică permite nucleelor unităţilor centrale de procesare (CPU) şi ale unităţilor de procesare grafică (GPU) să lucreze în perfectă armonie – echilibrul ideal pentru a face faţă aplicaţiilor moderne de azi. 
www.amd.com/ComputeCores

5. GCN

Arhitectura CORE este echipată cu Arhitectura Graphics Core Next (GCN) – cea mai recentă arhitectură în tehnologia grafică oferită de AMD. Nu doar îi oferă puterea de a învinge sarcinile de joc, dar are funcţii avansate pentru aplicaţiile moderne de azi.1 Adăugaţi Arhitectura GCN la arsenalul dumneavoastră: 
www.amd.com/gcn

6. Puterea aplicaţiei Mantle

CORE face apel la puterea aceste interfeţe pentru programarea de aplicaţii (API) inovative pentru o performanţă impresionantă, extrem de eficientă în faţa celor mai avansate jocuri. Aplicaţiile dezvoltate cu Mantle sunt practic de neînvins în faţa hardware-ului AMD.2
www.amd.com/mantle
 

 

PCMark 8 v2.0 Home Benchmark: Mai sus este mai bine