Prestigio adopta interfata Start pe dispozitivele Android comercializate in Europa

Celltick si Prestigio lanseaza “MultiStart”- o Interfata Avansata Personalizata bazata pe Start

Buy online

Prestigio smartphones

Celltick, lider global in Mobile Initiated Commerce a anuntat incheierea unui parteneriat cu Prestigio, producator international renumit de dispozitive mobile, produse electronice si accesorii. Prestigio va adopta “MultiStart”- un serviciu personalizat avansat pentru utilizatorii si, bazat pe tehnologia Start Celltick’s, serviciu ce se va regasi pe milioanele de dispozitive vandute in fiecare an. Start, o interfata Android de ultima generatie, ofera personalizare completa a dispozitivelor si acces rapid pe ecranul start la toate serviciile importante pentru consumatori.

With MultiStart, utilizatorii pot accesa rapid mesajele, apela contactele, lansa aplicatii, direct de pe ecranul start. Utilizatorii au, de asemenea, acces rapid la o multime de surse de informare cum ar fi social media sau news feed fara a debloca telefonul. MultiStart utilizeaza un motor puternic de cautare cu baze de date complexe si filtre variate, pentru personalizarea ecranului si a modului in care utilizatorii folosesc dispozitivele.

Utilizatorii Prestigio vor beneficia de un ecosistem complet personalizat, care include o varietate de teme si plugin-uri, precum si conținut unic adaptat pentru utilizatori si pus la dispozitie exclusiv in magazinul de aplicatii Prestigio’s. Cu MultiStart, Prestigio utilizatorii primesc o experienta unica si avansata creind in acelasi timp o relatie continua si reciproc avantajoasă cu producatorul. Prestigio beneficiaza de consumatori loiali si monetizare.  

“ Misiunea noastra la Prestigio este sa oferim produse de cea mai buna calitate si cele mai noi tehnologii care sa faca diferenta fata de alte branduri ” a declarant Yuri Antoshkin, General Manager, Prestigio EMEA. “With MultiStart putem oferi acum consumatorilor o experienta unica pentru a simplifica utilizarea dispozitivelor. MultiStart asigura o experienta optima de utilizare care ne va ajuta sa ne indeplinim obiectivele de afaceri. rdquo;

“ Utilizatorii de astazi sunt in cautarea unor modalitati creative de a personaliza dispozitivele si a adauga noi functionalitati pe telefonul mobil. Suntem foarte fericiti sa fim partenerul Prestigio in acest demers.” a declarat Ronen Daniel, CEO Celltick. 

MultiStart’s personalizarea , optiunile noi si experienta imbunatatita ofera un avantaj foarte mare pentru Prestigio in raport cu competitorii sai. Suntem bucurosi sa ajutam Prestigio sa-si atinga obiectivele indraznete de afaceri stabilite pentru perioada urmatoare.” Cresterea MultiStart ecosistemului include sute de teme noi si plug-in-uri disponibile pentru descarcare din Google Play. Prin acest parteneriat, Celltick continua extinderea implementarii MultiStart o interfata inteligenta pentru dispozitivele Android. In 2013, Celltick a initiat milioane de tranzactii comerciale pentru bunuri fizice si virtuale in peste 25 de tari.