Prestigio a lansat MultiPad Ranger 7.0 3G si MultiPad Ranger 8.0 3G.

Prestigio anunta o noua gama de produse – MultiPad Ranger 3G

Buy online

PRESTIGIO MultiPad Ranger 7.0 3G and 8.0 3G

PRESTIGIO MultiPad Ranger 7.0 3G and 8.0 3G

 

 

Prestigio, producator international de produse IT si electronice, situat printre primii 5 producatori de Tablete PC si numarul 1 pe piata de dispozitive de navigatie in tarile din Europa Centrala si de Est, lanseaza doua noi modele de tablete MultiPad Ranger 7.0 3G si MultiPad Ranger 8.0 3G.

Prestigio’s Noul MultiPad Ranger 3G etse disponibil in doua variante – un ecran portabil de 7 inci si unul confortabil de 8 inci, avand insa cateva caracteristici commune, dintre care amintim tehnologie IPS ce ofera imagini incredibil de clare si de luminoase, procesor Quad core cu chipset Qualcomm pentru performante superioare, baterie cu autonomie mare si conectivitate rapida la internet 3G.

The Prestigio MultiPad Ranger 7.0 3G si MultiPad Ranger 8.0 3G are de asemenea incorporate receptoare FM si GPS, perfecte pentru o calatorie placuta si in siguranta. Pentru a pastra amintirile frumoase din calatorii, tableta are o camera situata pe partea din spate si 8GB de memorie ce poate fi extinsa cu inca 32GB cu ajutorul unui card de memorie si 200GB de memorie cloud cu aplicatia Prestigio MultiCloud. Pentru a transfera rapid documente intre dispozitive, tableta are si Bluetooth.

Datorita Sistemului de Operare Android, MultiPad Ranger vine deja cu o multime de aplicatii utile si interesante preinstalate si cu inca 1.000.000 de alte aplicatii in Google Play. Tableta are un design modern si este disponibila in doua variante de culoare – Negru si Alb.

Explorati noi orizonturi si bucurati-va de un produs care satisface si cele mai exigente cerinte.

Prestigio MultiPad Ranger 7.0 3G va fi disponibila incepand cu luna august.

The Prestigio MultiPad Ranger 8.0 3G va fi disponibila in luna octombrie.