Prestigio anunta noul flagship smartphone – Prestigio MultiPhone 5508 DUO.

Prestigio MultiPhone 5508 DUO. Bucurati-va de un procesor Octa Core la un super pret.

Buy online

PRESTIGIO MultiPhone PSP5508 DUO

Prestigio, producator international de dispozitive mobile, produse electronice si accesorii, prezent in peste 85 de tari anunta noul flagship smartphone – the Prestigio MultiPhone 5508 DUO.

“performante incredibile si productivitate maxima cu procesorul Octa Core. It’s este cu adevarat cel mai bun produs din clasa sa si consumatorii vor avea posibilitatea sa-l testeze. Cele opt nuclee duc la bun sfarsit orice sarcina cu consum minim de energie si eficienta maxima. De acum puteti testa cele mai noi si dinamice jocuri pe telefon. La acestea se adauga un ecran impresionant de 5 inci si performante video imbunatatite. Veti fi impresionat, cu siguranta de ’t design: este ’s pur si simplu elegant si deosebit,” a declarant Yuri Antoshkin, General Manager, Prestigio EMEA, la lansarea MultiPhone 5508 DUO.

Cele opt nuclee ale procesorului MediaTek MT6592 sunt complet independente. Impreuna pot duce la bun sfarsit in mod foarte rapid si cele mai complicate sarcini, pot rula aplicatii complexe, in timpul ce operatiunile mai simple sunt indeplinite de un singur nucleu. In acest fel se eficientizeaza consumul si bateria va dura mult mai mult. Aceasta caracteristica este perfecta pentru multitasking. Procesorul Octa Core permite functionarea mai multor aplicatii in acelasi timp cu resurse putine si consum eficient de energie.

MultiPhone 5508 DUO are Octa Core CPU si Quad Core GPU ce ofera performate video incredibile. Puteti sa va bucurati de emotii incredibile si de o experienta video remarcabila cu Clear MotionTM indiferent daca este vorba de sport sau filme de actiune.

The Prestigio MultiPhone 5508 DUO ofera imagini incredibil de clare pe un ecran generos de 5 inci ” IPS cu rezolutie HD (720×1280) si laminare completa. Puteti citi, viziona filme sau naviga pe internet. DragonTrail ofera protectie impotriva zgarieturilor sau loviturilor.

Cu MultiPhone 5508 DUO puteti fotografia in detaliu si rezolutie ridicata toate momentele frumoase. Dispune de o camera situata pe partea din spate de 13.0MP cu autofocus si dual-LED, si o camera frontala 5.0MP pentru apeluri video si selfie.

Noul MultiPhone 5508 DUO dispune de cea mai noua varianta de Android 4.4 KitKat. Are design modern, performante imbunatatite si o multime de caracteristici noi. KitKat-ul ruleaza cu usurinta aplicatiie, iar interfata este eleganta si rafinata. Este mult mai axat pe productivitate si veti observa cu siguranta imbunatatirile aduse platformei cu mesaje si apeluri. 

Prestigio MultiPhone 5508 DUO este Dual SIM, ceea ce inseamna ca este util si placut in acelasi timp. Puteti folosi mai multe retele, alegand cele mai buna tarife din piata atat pentru apeluri cand si pentru 3G. Cand va aflati in strainatate, puteti utiliza un SIM local pentru a economisi si a reduce costurile.

Prestigio MultiPhone 5508 DUO vine cu aplicatii si servicii exlcusive preinstalate:

  • MultiCloud: 200GB memorie cloud gratis timp de 1 an de zile pentru utilizatorii Prestigio;
  • OfficeSuite Pro: soutia mobile numarul 1 pentru a crea, vizualiza si edita cele mai populare formate de documente.; 
  • Prestigio eReader: o aplicatie pentru a citi carti electronice si o librarie virtuala complexa si diversificata;
  • Navitel Navigator: aplicatie de navigatie pentru a ajunge rapid si in siguranta la destinatia dorita;
  • McAfee Antivirus: solutia mobila de securitate super premiata;
  • Prestigio MultiStore: un magazine virtual ce ofera acces rapid la o multime de aplicatii utile si interesante atent selectate pentru utilizatorii dispozitivelor Prestigio.

Prestigio MultiPhone 5508 DUO este disponibil la pretul de 999 lei.