Platformele pentru seriile AMD Opteron™ 4000 si 6000

BUY ONLINE
at ASBIS B2B e-Shop Buy online at ASBIS B2B e-Shop

 AMD Opteron
 

Lucruri pe care ar trebui sa le stiti pentru a vinde

Platformele pentru seriile AMD OPTERON™ 6000

O valoare exceptionala fara compromisuri, furnizeaza performanta superioara la utilizarea memoriei si in medii intense de lucru. 

Caracteristica #1: Reproiectat pentru mai multe nuclee folosind Direct Connect Architecture 2.0

Cum sa vinzi: De pana la  2X mai multa performanta pentru nucleu & aplicatii care depind de memorie. Sclabilitate pentru CPU si aplicatii care folosesc memoria in mod intensiv.
Ce inseamna pentru client: Spatiu pentru incarcarii deoasebite, e.g.: Virtualizare (mai multe nuclee pe VM), HPC (mai multe  thread-uri paralele), Web & Cloud (sustine incarcari mai mari ale utilizatorilor) si baze de date (mai multe cereri simultane).

Caracteristica #2: Elimina taxe 4P

Cum sa vinzi: procesoarele cu posibilitati  2 si 4-socket sunt la acelasi pret, ceea ce permite clientilor sa achizitioneze performanta 4P la pret 2P .
Ce inseamna pentru client: Disponibilitatea unor servere accesibile 4-socket ce face din consolidarea serverelor 2-socket in mai putine servere 4-socket o optiune viabila pentru clienti.

Caracteristica #3: Aceleasi caracteristici ale Power Bands

Cum sa vinzi: Usor de integrat. Elimina negocierile fortate dintre viteza totala a memoriei si viteza I/o la toate modelele si acelasi chipset la tot stocul.
Ce inseamna pentru client:  Micsoreaza confuzia in procesul de achizitie. Micsoreaza penalizarile in cazul achizitiei unui procesoar din gama de mijloc.
 

Strir despre produse AMD