Hardiscurile WD Scorpio® Black™ ofera 750 Gb de stocare de inalta performanta, pentru sistemele care au nevoie de capacitate mare de stocare

Cumpara ONLINE

 

Disponibile din Februarie 2011

 WD Scorpio Black 750 GB

Western Digital® (NYSE: WDC)  anunta livrarea noului hard disk WD Scorpio® Black™ 750 GB 7200 RPM 2.5-inch SATA pentru nootebook-uri de inalta performanta si dispozitive de stocare portabile. Unul dintre cele mai rapide hard discuri de pe piata WD Scorpio Black 750 GB, WD Scorpio Black drives combina viteza de rotatie a varfului de gama 7200 RPM si 16 MB cache pentru a furniza maximum de performata pentru notebook-uri. Acum disponibil in capacitati de la 750 GB, hard discur WD Scorpio Black   furnizeaza  profesionistilor din media,  gamer-ilor si entuziastilor  PC capacitati suplimentare necesare pentru a-si duce munca la bun sfarsit. Folosind tehnologia Advanced Format (AF), hard discurile WD Scorpio Black 750 GB  de asemenea incorporeaza o varietate de caracteristici pentru protectia datelor pentru a le monitoriza in mod activ si a proteja date valoroase. 

Intreaga familie de hard discuri WD Scorpio Black  este proiectata pentru a fi folosita in sistemele notebook OEM si a fost testata pentru platforme multiple care permit oricui un upgrade de succes al vitezei si performantei pentru notebookul pe care in detine. 

 

Stiri despre produsele WD