Cea mai bună placă grafică de 1440p pentru jocuri. Construită pe arhitectura revoluționară AMD RDNA ™ 2.

SUPER PERFORMANȚE PENTRU JOCURI

AMD lansează plăcile grafice AMD Radeon ™ RX 6700 XT, cu arhitectura revoluționară AMD RDNA ™ 2. Concepute pentru a oferi cea mai bună experiență de joc 1440p, AMD Radeon ™ RX 6700 XT alimentează o nouă generație de jocuri cu imagini clare și super experiențe.

Super performanță pentru 1440p
Plăcile grafice AMD Radeon ™ RX 6700 XT oferă gaming 1440p și rate de cadre ultra-ridicate. Obțineți până la 40 de unități de calcul performante, AMD Infinity Cache și până la 12 GB de memorie GDDR6 dedicată. Experimentați noi niveluri de performanță în jocuri cu tehnologia de memorie Smart Access AMD când asociați o placă grafică AMD Radeon ™ RX 6700 XT cu un procesor desktop AMD Ryzen ™ 5000 Series.

Imagini clare
Cu tehnologii de joc captivante și suport pentru DirectX® 12 Ultimate, plăcile grafice AMD Radeon ™ RX 6700 XT sunt companionul perfect pentru jocuri de acțiune. Experimentați jocurile 1440p cu iluminare realistă, umbre, reflexii, și detalii bogate, datorită DirectX® Raytracing (DXR), umbririi cu rată variabilă (VRS) și caracteristicilor AMD FidelityFX, optimizate pentru arhitectura AMD RDNA ™ 2.

Super experiențe
Reacție super rapidă și jocuri fără întreruperi cu tehnologia de joc cu latență redusă de la AMD Radeon ™ Anti-Lag și AMD Radeon ™ Boost.1, 2 Îmbunătățiți-vă experiența de joc cu cea mai recentă tehnologie HDMI ™ 2.1 VRR, cu peste 1300 de jocuri AMD FreeSync ™ 3 din care puteți alege și suport pentru plăci de bază cu tehnologie PCIe® 4.0.

Gaming DNA pentru PC-uri și console
Arhitectura AMD RDNA ™ 2 este fundamentul computerelor și consolelor de jocuri de ultimă generație. Este piatra de temelie a revoluției în grafica pentru jocuri pe computer și jocurile cloud. AMD RDNA ™ 2 perfecționează și unifică efectele vizuale și gameplay-ul pe platforme multi-joc, ca nici o altă arhitectură grafică de până acum.

1. Radeon ™ Anti-Lag este compatibil cu API-urile DirectX 9 și DirectX 11, Windows 7 și 10. Compatibilitatea hardware include GCN și dGPU-uri Ryzen 2000 și APU-uri mai noi, inclusiv configurații grafice hibride și detașabile. Fără suport mGPU. GD-157 2. Radeon ™ Boost este compatibil cu Windows 7 și 10 numai în anumite titluri. Compatibilitatea hardware include RX 400 și dGPU-uri pentru consumatori mai noi, Ryzen 2000 și APU-uri mai noi, inclusiv configurații grafice hibride și detașabile. Fără suport mGPU. Pentru o listă de titluri compatibile, consultați https://www.amd.com/en/technologies/radeon-boost. GD-158 3. Tehnologia AMD FreeSync ™ necesită grafică AMD Radeon ™ și un afișaj care acceptă tehnologia FreeSync certificată de AMD. Tehnologia AMD FreeSync ™ Premium adaugă cerințe de compensare obligatorie a frecvenței reduse și o rată de reîmprospătare de cel puțin 120 Hz la FHD minim. Tehnologia AMD FreeSync ™ Premium Pro adaugă cerințe pentru afișaj pentru a îndeplini testele de conformitate AMD FreeSync Premium Pro. Consultați www.amd.com/freesync pentru detalii complete. Confirmați capacitatea cu producătorul sistemului înainte de cumpărare. GD-127 GODFALL ™ Publicat și distribuit de Gearbox Publishing. Gearbox și logo-ul Gearbox Software sunt mărci comerciale înregistrate, iar logo-ul Gearbox Publishing este o marcă comercială a Gearbox Enterprises, LLC. © 2021 Counterplay Games Inc. Toate drepturile rezervate. © 2021 The Codemasters Software Company Limited („Codemasters”). Toate drepturile rezervate. „Codemasters” ®, sigla Codemasters și „DiRT” ® sunt mărci comerciale înregistrate deținute de Codemasters. „DIRT 5” ™ și „RaceNet” ™ sunt mărci comerciale ale Codemasters. Toate drepturile rezervate. Toate celelalte drepturi de autor sau mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi și sunt utilizate sub licență. Dezvoltat de Codemasters. © 2021 Advanced Micro Devices, Inc. Toate drepturile rezervate. AMD, sigla AMD Arrow, Ryzen, Radeon și combinații ale acestora sunt mărci comerciale ale Advanced Micro Devices, Inc. HDMI, sigla HDMI și High-Definition Multimedia Interface sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale HDMI Licensing, LLC în Statele Unite și / sau în alte țări. USB Type-C® și USB-C® sunt mărci comerciale înregistrate ale USB Implementers Forum. Alte nume de produse utilizate aici sunt doar în scopuri de identificare și pot fi mărci comerciale ale companiilor respective. PID # 20587117-M

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne scrieti la sales@asbis.ro