Gestionare nativă în cloud și transformarea datelor privind amenințările în timp real în acțiuni defensive pentru a atenua riscurile ascunse în rețele

SonicWall extinde gama de firewall-uri de nouă generație cu un nou dispozitiv de nivel enterprise cu capabilități guvernamentale pentru protecția împotriva amenințărilor în rețea închisă

SonicWall a anunțat extinderea ofertelor sale de protecție împotriva amenințărilor cu NS3700, un dispozitiv de securitate multi-gigabit conceput pentru a contracara atacurile care vizează agenții guvernamentale, retail, K-12, învățământ superior și întreprinderi.

Compania a introdus, de asemenea, mai multe actualizări de produse, inclusiv protecție împotriva amenințărilor în rețea închisă, analize de generație următoare, gestionare îmbunătățită a securității native în cloud și un manager de rețea wireless rebranded. Cu ajutorul SonicOS 7.0, noul firewall SonicWall NSa 3700 oferă un UX / UI modern, controale de securitate avansate, plus capacități critice de gestionare și rețea pentru a spori vizibilitatea și a vă ajuta să vă apărați împotriva atacurilor din ce în ce mai țintite.

Cu noul NSa 3700, organizațiile obțin o protecție multigigit și performanțe superioare la unul dintre cele mai mici costuri totale de proprietate din clasa sa. Oferind 22.500 de conexiuni pe secundă, suportând până la 750.000 de conexiuni DPI simultane și până la 3.000 de tunele VPN site-to-site, NSa 3700 asigură securitatea scalabilă în cele mai mari medii.

  >>Sursă SonicWall Gen 7 Seria NSa