Primele GPU de gaming din lume cu tehnologie Chiplet. Construită pe arhitectura revoluționară AMD RDNA™ 3 cu tehnologie chiplet

Vă prezentăm seria AMD Radeon™ RX 7900

Cea mai avansată grafică pentru gameri și creatori de conținut. Vă prezentăm seria AMD Radeon™ RX 7900.

Împreună deschidem un nou capitol pentru gaming
Construită pe arhitectura revoluționară AMD RDNA™ 3 cu tehnologie chiplet, seria de plăci grafice AMD Radeon™ RX 7900 oferă performanțe, efecte vizuale și eficiență de ultimă generație.

4K & Beyond Gaming Construită pe arhitectura AMD RDNA™ Imersiune maximă    Plug and Play
Cu unități de calcul avansate AMD RDNA™ 3 cu Raytracing și accelerare AI Primele GPU-uri de gaming din lume concepute cu tehnologie chiplet; Acuratețe incredibilă a culorilor cu AMD Radiance Display™ Engine și DisplayPort™ 2.1 Până la 8K 165Hz; Eficiență energetică, acustică și termică incredibilă pentru upgrade fără efort

Performanță revoluționară
Descoperiți noi niveluri de performanță cu până la 24 GB de memorie GDDR6 și viteze de ceas foarte rapide pentru a oferi o experiență incredibilă la 4K și dincolo de aceasta. Grafica din seria Radeon™ RX 7900 dispune de unități de calcul avansate AMD RDNA™ 3, cu a doua generație de acceleratoare de raytracing și noi acceleratoare AI pentru a oferi performanțe incredibile, maximizând în același timp fidelitatea grafică.

Imagini care îți taie respirația
O experiență perfectă începe cu plăcile grafice din seria Radeon™ RX 7900. Bucurați-vă de peisajele vizuale preferate cu o claritate uimitoare a imaginii și până la 68 de miliarde de culori la o frecvență de până la 8K 165Hz. Seria Radeon™ RX 7900 oferă o experiență vizuală uluitoare pe care trebuie să o încercați pentru a o crede.

Platformă avansată de jocuri și creație
Construiți un desktop de ultimă generație atunci când combinați cele mai recente procesoare Ryzen™ și grafică Radeon™ pentru performanțe revoluționare și eficiență energetică remarcabilă. Treceți la următorul nivel cu tehnologiile inteligente AMD4 și cu software-ul AMD: Adrenalin Edition™. Seria Radeon™ RX 7900 este o soluție plug-and-play super performantă , ce se integrează perfect cu sursele de alimentare și carcasele existente, cu putere de sistem, temperatură și nivel de zgomot optimizate..