AMD a lansat AMD Radeon™ R7 240

AMD lansează seria R7 de carduri grafice

CUMPĂRĂ ONLINE

AMD Radeon R7 Series Graphics Cards

 

AMD a lansat AMD Radeon™ R7 240, AMD Radeon™ R7 250 şi AMD Radeon™ R7 260X, noile unităţi de procesare grafică (GPU) pentru o nouă eră a jocurilor pe calculator. Cardurile grafice din seria AMD Radeon™ R7 sunt soluţia ideală pentru jucătorii constanţi care caută să-şi sporească performanţa grafică a calculatoarelor.

Având în centru arhitectura AMD câştigătoare de premii Graphics Core Next (GCN), cardurile grafice AMD Radeon R7 sunt toate compatibile cu Mantle, tehnologia dezvoltată de AMD pentru a permite dezvoltatorilor de jocuri să valorifice nucleele GCN atât din calculatoare dar şi din consolele de joc pentru un proces de dezvoltare optimizat. Jocurile echipate cu Mantle vor putea vorbi limba nativă a arhitecturii GCN, oferind un nivel incomparabil de optimizare hardware care deblochează performanţa revoluţionară şi calitatea imaginii.

“Proiectate folosind arhitectura GCN, unităţile de procesare grafică (GPU) AMD Radeon R7 sunt proiectate pentru a livra o performanţă şi o calitate optimizate utilizatorilor care doresc să-şi sporească performanţa grafică a calculatoarelor lor,” a declarat Matt Skynner, vice-preşedinte corporatist şi director general, Unitatea Comercială Grafică, AMD. “Avem produse câştigătoare de premii pentru orice categorie de preţ şi AMD se mândreşte că poate oferi un sistem hardware accesibil proiectat pentru performanţă pentru a satisface nevoile fiecărui jucător.”

Cardurile grafice AMD Radeon R7 240 şi AMD Radeon R7 250 oferă o performanţă grafică uluitoare, de la navigarea pe internet până la editarea video. Folosind funcţia AMD App Acceleration, utilizatorii pot accelera performanţa aplicaţiei datorită capacităţilor paralele puternice de calcul ale arhitecturii GCN. În plus, cardurile grafice din seria AMD Radeon R7 sunt perfect compatibile cu DirectX® 11.2 şi permit utilizatorilor să deblocheze o performanţă grafică incredibilă şi noi caracteristici în Windows 8.1.

Cardul grafic AMD Radeon R7 260X integrează performanţa şi caracteristicile iubite de entuziaşti la un preţ spectaculos. O trăsătură caracteristică a cardului grafic AMD Radeon R7 260X este noua tehnologie AMD TrueAudio, care asigură experienţe audio revoluţionare prin intermediul setului de căşti şi al difuzoarelor. Echipat cu un procesor audio dedicat chiar pe unitatea de procesare grafică (GPU), cardul grafic AMD Radeon R7 260X va oferi jucătorilor un mediu de o profunzime mai intensă şi mai încărcat, incluzând ecouri realiste, reverberaţii ale convoluţiei şi sunete mai realiste. AMD Radeon R7 260X este epitoma performanţei, eficienţei şi valorii pentru jucătorii de pe piaţa cardurilor grafice din gama de mijloc.

 

Specificații produs

Product Model  R7 240  R7 250  R7 260X 
Price  $69  $89  $139 
Stream Processors  320  384  896 
Engine Clock  Up to 780 MHz  Up to 1.05 GHz  Up to 1.1 GHz 
Compute Performance  499 GFLOPS  806 GFLOPS  1.97 TFLOPS 
Memory Configuration  1GB GDDR5 or 2GB DDR3 / 128-bit  1GB GDDR5 or 2GB DDR3 / 128-bit  2GB GDDR5 / 128-bit 
API Support  DirectX® 11.2
OpenGL 4.3
Mantle 
DirectX® 11.2
OpenGL 4.3
Mantle 
DirectX® 11.2
OpenGL 4.3
Mantle 

 

 

1. Este necesar suport pentru aplicaţia Mantle.

 2. AMD App Acceleration este un set de tehnologii menite să îmbunătăţească calitatea video şi să sporească performanţa aplicaţiei. Activarea completă a unor caracteristici presupune suport pentru OpenCL™, DirectCompute sau DirectX® Video Acceleration (DXVA). Nu toate produsele sunt prevăzute cu toate caracteristicile şi activarea completă a unor funcţii poate presupune produse complementare.

 3. Tehnologia AMD TrueAudio este oferită de unităţile selecte de procesare grafică oferite de  AMD Radeon™ R9 şi R7 200 şi este proiectată pentru a îmbunătăţi realismul acustic. Jocul sau aplicaţia trebuie să fie activat/ă. Nu toate echipamentele audio sunt compatibile cu toate efectele audio; este posibil să fie necesare echipamente audio suplimentare pentru a beneficia de unele efecte audio. Nu toate produsele sunt dotate cu toate tehnologiile — întrebaţi producătorul componentei sau al sistemului pentru anumite funcţii.