Armed with the award-winning

AMD lanseaza seria de carduri grafice R9

BUY ONLINE

AMD Radeon R9 Series Graphics Cards

 

PREGĂTIŢI-VĂ DE LUPTĂ

Procesorul grafic AMD Radeon™ R9 280X. Performanţa care impune respect.

 Datorită procesorului grafic AMD Radeon™, adversarii dvs. nu au nicio şansă în competiţie. Beneficiaţi de o imagine fără egal asupra jocului cu tehnologia cu ecrane multiple AMD Eyefinity, apoi învingeţi toţi adversarii datorită Arhitecturii extra performante GCN1.

 Radeon™ este mai rapid. Radeon este profund. Radeon înseamnă joc absolut.

Arhitectura Graphics Core Next (GCN). Alimentează jocurile de generaţie viitoare cu o performanţă de generaţie viitoare.

Mantle. Duceţi jocul la niveluri fără precedent beneficiind de o performanţă extrem de eficientă2

Jocuri la o rezoluţie ultra performantă. Beneficiaţi de rezoluţii de patru ori mai mari decât HD3

 Vedeţi de ce Radeon™ este echivalentul jocurilor la amd.com/R9

 

Specificații produs

Product Model  R9 270X  R9 280X 
Price  $199 (2GB)
$229 (4GB) 
$299 
Stream Processors  1,280  2,048 
Engine Clock  Up to 1.05 GHz  Up to 1 GHz 
Compute Performance  2.69 TFLOPS  4.1 TFLOPS 
Memory Configuration  2GB or 4GB GDDR5 / 256-bit  3 GB GDDR5 / 384-bit 
API Support  DirectX® 11.2
OpenGL 4.3
Mantle 
DirectX® 11.2
OpenGL 4.3
Mantle 

 

1 Tehnologia AMD Eyefinity este compatibilă cu multiple monitoare DisplayPort pe toate cardurile de procesare grafică activate. Cantitatea, tipul şi rezoluţia afişajului diferă de la un model la altul şi în funcţie de modelul plăcii de bază; confirmaţi specificaţiile cu producătorul înainte de a achiziţiona produsul. Pentru a activa mai mult de două ecrane, sau ecrane multiple de la o singură sursă, e posibil să fie necesare echipamente hardware suplimentare precum monitoare cu DisplayPort™ sau hub-uri cu DisplayPort 1.2 MST. Pentru sistemele consumatorilor se recomandă un maxim de două adaptoare active. Pentru detalii complete, vizitaţi www.amd.com/eyefinityfaq.

 2 Este necesar suport pentru aplicaţia Mantle.

 3 Este necesar afişaj şi conţinut 4K. Rezoluţia suportată diferă în funcţie de modelul Unităţii de procesare grafică (GPU) şi de modelul plăcii de bază; confirmaţi specificaţiile cu producătorul înainte de a achiziţiona produsul.

© 2013 Advanced Micro Devices, Inc. Toate drepturile rezervate. AMD, sigla cu săgeată AMD, Radeon, şi combinaţii dintre acestea, sunt mărci comerciale înregistrate ale Advanced Micro Devices, Inc. în Statele Unite şi/ sau în alte jurisdicţii. Imaginile şi siglele Battlefield 4. ©2013 Electronic Arts Inc. Battlefield, Battlefield 4 şi sigla DICE sunt mărci comerciale înregistrate ale EA Digital Illusions CE AB. EA şi sigla EA sunt mărci comerciale înregistrate ale Electronic Arts Inc.