European Hardware Association (EHA) a anunțat dispozitivele sau componentele care au câștigat premiile pentru 2021.

AMD Ryzen 5000 câștigă o nominalizare pentru Produsul anului la European Hardware Awards 2021

AMD a participat la diferite categorii: Cel mai bun procesor, cu AMD Ryzen 9 5950X, Cea mai bună placă grafică bazată pe AMD sub forma noului AMD Radeon RX 6900 XT (Referință), Cea mai bună tehnologie nouă cu arhitectură AMD Zen 3. Mai mult, grupul a ales AMD Ryzen 5000 ca produs al anului 2021. Aceste premii au fost anunțate online din cauza crizei de sănătate publică pentru al doilea an consecutiv.

Natura premiilor EHA este cu adevărat unică. Peste 100 de jurnaliști de top din Europa se reunesc pentru a alege cel mai bun hardware la vânzare pe continent în 2021.

 

Fondate în urmă cu șapte ani, publicațiile membre ale Asociației Europene a Hardware-ului au produs împreună peste jumătate de milion de articole. Pentru crearea acestora s-au făcut milioane de teste. Această experiență bogată face ca EHA să fie reprezentativă în a judeca cel mai bun echipament vândut în Europa și pentru a dezvolta campanii de cercetare intuitive, la scară largă, care oferă o perspectivă autentică asupra pieței.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa trimiteti un mesaj la sales@asbis.ro.