Prestigio și-a extins gama de accesorii pentru vin prin adăugarea unui nou tirbușon automat de vin numit Valenze. Acest dispozitiv intuitiv și compact este ușor de controlat cu două butoane. Este o alegere excelentă atât pentru somelierii profesioniști

Valenze: un tirbușon automat de vinuri de la Prestigio, perfect pentru entuziaștii vinului și somelierii profesioniști

Cumpara online

Valenze

Check availability with your country manager

Valenze este un deschizător automat de vinuri, fiind în același timp un gadget contemporan ușor de utilizat dar și un accesoriu elegant. Se poate controla doar din cele două butoane. Vrei să deschizi o sticlă? Atașați dispozitivul pe gâtul sticlei, apăsați butonul și lăsați deschizătorul de vin să facă restul. Procesul durează doar câteva secunde și nu necesită efort fizic.

Valenze este alimentat cu baterie, iar cu o singură încărcare poate deschide 80 de sticle. Este perfect pentru evenimente mari sau degustări de vinuri: oaspeții nu vor trebui să aștepte foarte mult înainte de deschiderea tuturor sticlelor.

 

Deschizătorul de vinuri vine, de asemenea, cu un cuțit de tăiat folie, un aerator și un dop cu vidare.

 

 

Aeratorul saturează vinul cu oxigen, dezvăluind toate notele subtile ale gustului și aromei sale mult mai repede. Acest lucru este util în special pentru vinurile de epocă cu o aromă complexă, cu mai multe straturi și un conținut ridicat de taninuri: substanțe chimice speciale care întăresc vinul și îi conferă un gust astringent. Doar prin saturația de oxigen puteți aprecia în mod corespunzător paleta bogată și vibrantă a vinului, de note delicate fructate și florale.

Dopul cu vidare sigilează în siguranță sticla, fără a lăsa să treacă aer, ceea ce ajută vinul să-și păstreze proprietățile. Când este sigilat astfel, o sticlă de vin poate fi depozitată câteva ore sau chiar câteva zile.

Valenze are o dimensiune compactă și un corp robust din metal roșu. Este un accesoriu uimitor pentru cină și o potrivire excelentă pentru celelalte ustensile, vase și decor. De asemenea, este util la picnicuri sau excursii în mediul rural. Finisajul mat înseamnă o prindere antiderapantă, chiar dacă țineți deschizătorul de vin cu mâinile umede.

Datorită designului său atrăgător și a ambalajului ecologic pentru cadouri, Prestigio Valenze este cea mai bună alegere pentru un cadou elegant și practic, indiferent cui îl oferiți: un somelier profesionist sau doar cineva căruia îi place vinul bun.

Despre Prestigio

Prestigio este un brand internațional care oferă o gamă largă de electronice de consum și soluții pentru educație și afaceri de 20 de ani. Compania vinde produse în 30 de țări din întreaga lume, cu peste 25 de milioane de dispozitive vândute de-a lungul istoriei sale.

 Produsele brandului includ dispozitive și accesorii inteligente, soluții inovatoare pentru afaceri și educație. Prestigio a introdus prima tastatură interactivă din lume cu touchpad pe taste, precum și difuzoare inteligente, sisteme acustice portabile, panouri interactive, soluții de semnalizare digitală, iar acesta este doar începutul. Sloganul companiei pentru lansarea de noi produse este „The art of hi-tech”, deoarece o atenție deosebită este acordată inovării, materialelor premium de înaltă calitate și tehnologiei moderne.

Brandul Prestigio este deținut de ASBISC Enterprises Plc., unul dintre cei mai importanți distribuitori de produse IT de pe piețele EMEA. Are facilități tehnice de producție, design și în Europa, China și Belarus. Prestigio are birouri în 15 țări din diferite regiuni, inclusiv CIS, Ucraina, Europa, Orientul Mijlociu și Africa.