Intel a fost întotdeauna un producător de dispozitive integrate. În 2021

Strategia Intel „IDM 2.0” a fost definită în 60 de secunde

De la înființarea în 1968, Intel a fost un producător de dispozitive integrate sau IDM. Aceasta este o companie care proiectează și construiește propriile cipuri cu semiconductori.

 

In Martie, CEO Pat Gelsinger a prezentat “IDM 2.0,” o evoluție majoră a acelei strategii. Noul model IDM al Intel include extinderi semnificative de fabricație, planuri pentru ca Intel să devină un furnizor important de capacitate de turnătorie în SUA și Europa pentru a servi clienții la nivel global și extinderea utilizării de către Intel a turnătorilor externi pentru unele dintre produsele sale.

 

Despre Intel

Intel (Nasdaq: INTC) este lider în industrie, creând o tehnologie care schimbă lumea, permite progresul global și îmbogățește viețile. Inspirați de legea lui Moore, lucrăm continuu pentru a avansa proiectarea și fabricarea semiconductoarelor și pentru a ajuta la soluționarea celor mai mari provocări ale clienților noștri. Prin încorporarea informațiilor în cloud, rețea, și orice fel de dispozitiv de calcul, valorificăm potențialul datelor pentru a transforma în bine afacerile și societatea. Pentru a afla mai multe despre inovațiile Intel, accesați newsroom.intel.com and intel.com.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa trimiteti mesaj la sales@asbis.ro.