Tehnologia VISION Pro de la AMD oferă mediilor de afaceri avantajele puterii de procesare şi ale fidelităţii experienţei vizuale

        CUMPARATI

AMD(NYSE:AMD) anunță apariția tehnologiei VISION Pro, un nou brand de platforme PC ce oferă experiențe vizuale superioare, și ajută mediile de afaceri în creșterea productivității şi obţinerea de avantaje competitive prin intermediul materialelor de vânzări, marketing-ului şi a unei comunicări îmbunătăţite.

Grafica deține un rol foarte important pentru comunicarea în mediile de afaceri, iar multe dintre companii utilizează tehnologii inovatoare pentru a genera și vizualiza prezentări bogate în detalii, ce includ secvenţe video și grafice 3D, cu scopul de a comunica idei revoluţionare. Studiile arată că peste 80% din capacitatea de reţinere a subiectului uman este obținută vizual, iar utilizarea mijloacelor vizuale  împreună cu prezentări verbale îmbunătățesc procentajul de absorbtie a conținutului de 6.5 ori, în comparaţie cu prezentările exclusiv verbale.1  Mai mult, extinderea câmpului vizual oferit de o configuraţie multi monitor ajută la creșterea productivității cu aproape 40 de procente.2 PC-urile cu tehnologie VISION Pro de la AMD oferă suport pentru configuraţii multi monitor, vizualizări video fără întreruperi, folosirea softurilor pentru conferințe video și o performanță necesară creării și vizualizării de prezentări cu conținut video și grafice 3D.

“Teoretic, pentru toate nivelurile de preț, PC-urile ce au la bază tehnologia VISION Pro de la AMD oferă o valoare incredibilă și performanța necesară aplicaţiilor destinate mediilor de afaceri,” a declarat Nigel Dessau, Chief Marketing Officer  AMD. “Mulţumită suportului asigurat funcţiilor de securitate open-standard, dar şi a potenţialului de performanţe necesar rulării de aplicaţii standard de productivitate, tehnologia  VISION Pro a fost creată pentru a oferi mediilor de afaceri sisteme PC care să genereze, propage şi să afişeze materiale business la cele mai înalte standarde.”  

Suportul din industrie pentru VISION Pro

Tehnologia VISION Pro este o extensie a lansări din Septembrie 2009 care a introdus pentru prima dată Tehnologia VISION de la AMD. Având ca obiectiv utilizarea reală, nu doar expunerea specificațiilor tehnice, tehnologia VISION poate ajuta consumatorii, retailerii și producătorii de PC-uri să comunice și să conştientizeze beneficiile și valoarea platformelor AMD, foarte bine echilibrate din punct de vedere tehnologic. Receptivitatea partenerilor din industrie a adus tehnologia VISION Pro în spațiul comercial, oferind utilizatorilor business platforme tehnologice inovative și accesibile ca preț.

          “Tehnologia VISION Pro de la AMD reprezintă structura de bază pentru gama de ultraportabile business ThinkPad X100e și pentru notebook-urile ThinkPad Edge concepute special pentru mediile de afaceri mici și mijloci,” a declarat Sam Dusi, vice președinte, ThinkPad Product Marketing, Lenovo. “Aceste notebook-uri oferă funcţionalităţi cum ar fi: o performanţă vizuală incredibilă, securitate şi flexibilitate ce dau contur afacerilor, fiind disponibile la un preţ pe care clienţii îl vor considera atractiv în condiiţile economice actuale.”                  

 “Clienți business ne-au comunicat interesul lor în utilizarea PC-urilor pentru rularea de aplicații business, dar şi faptul că vor să beneficieze în acelaşi timp de toate funcţionalităţile Windows 7 destinate utilizatorilor obişnuiţi,” a declarat Mike Nash, vice președinte Windows Platform Strategy Microsoft Corp.  “Pentru a răspunde acestor necesităţi, Windows 7 Professional și tehnologia Vision Pro de la AMD oferă flexibilitatea necesară mediilor de afaceri fără a compromite performanța și funcționalităţile cerute de utilizatorul final.”

Securitate și virtualizare

Opțiunile de securitate oferite de tehnologia VISION Pro includ Trusted Platform Module (TPM), AMD’s Enhanced Virus Protection (EVP), și opțiuni cheie pentru Windows® 7 Professional.3 Tehnologia de virtualizare AMD [AMD Virtualization™ (AMD-V™) technology] asigură optimizare completă, la nivel hardware pentru a oferi suport aplicaţiilor vechi prin intermediul funcţiei Windows XP Mode.3

Resurse

§  Obţineţi mai multe informaţii despre prezenta AMD la CES.

§  Pentru mai multe detalii despre tehnologia VISION Pro de la AMD, apasă aici.

§  Află mai multe despre Lenovo și noile notebook-uri ThinkPad Edge și ThinkPad X100ece beneficiaza de tehnologia VISION Pro de la AMD.

§  Află mai multe despre toate platformele desktop și Notebook  ce includ tehnologia AMD.

§  Urmărește AMD Unprocessed pe Twitter, YouTube și Facebook

Despre AMD

Advanced Micro Devices (NYSE: AMD) este unul dintre liderii mondiali în dezvoltarea de soluţii de procesare inovative pentru pieţele de computere, grafică şi electronice de consum. AMD s-a dedicat inovaţiei şi creşterii mondiale prin livrarea de soluţii orientate către client, echipamente care stau la baza activităţilor din întreaga lume. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm vizitaţi http://www.amd.com

AMD, the AMD Arrow logo AMD Virtualization, AMD-V, şi combinaţiile lor sunt mărci înregistrate ale Advanced Micro Devices, Inc. Alte nume sunt utilizate cu scop informativ şi pot fi mărci înregistrate ale proprietarilor respectivi.

1Statistici conform http://www.osha.gov/doc/outreachtraining/htmlfiles/traintec.html

2Masuratoare bazata pe comparatia a doua configuratii   single- vs. dual-monitor. Vizitati http://www.necdisplay.com/gowide/NEC_Productivity_Study_0208.pdf. Sisteme PC ce au la baza tehnologii de procesare AMD cu placi grafice ATI Radeon™ integrate, cu suport dual monitor.

3Configuratie capabila Windows® 7 este necesara pentru functionalitati complete. Pentru detalii vizitati: http://store.microsoft.com/microsoft/Windows-7-Professional-Upgrade/product/8BB1A4B4?WT.mc_id=winonline_comparePRO_PROupgrade